Mi a baja a simsonomnak? Help
Figyelt kérdés
51es simsonom van. 2hete még motoroztam vele, semmi baja nemvolt. 1 hete beinditottam, elsöre beindult és hallom lemorog és csak ugy leáll. Megin inditom megin csinálja. Karbira gyanakodtam 2x kitisztitottam semmi változás. Gyertya se segitett rajta. Azt vettem észre hogy a gyertyát amikor kivettem a menetnél eléggé olajos. Tesóm ma leszedte a hengert és olyan 'vizes' volt. Kompresszio van benne, meg lehet is vele menni de csak szivatoval és akkor se húz ki rendesen, még ígyis betonon meg lehet kapartatni elég szépen. Ezt azért is mondom, mert szimeringre is lett gyanakodva, de ha szimeringes lenne akkor csak nem menne így.2013. márc. 2. 14:02
1/4 anonim válasza:
keveset kaphat ha csak szívatóval megy, a főfúvókát vedd ki, és fújkáld ki kompresszorral, az egész karburátort,
állíts a tűn esetleg,, nézd meg a benzinszintet is,
alapjárat az van?
melegen is csinálja ezt?
2/4 A kérdező kommentje:
Ahogy egyre jobban melegszik, annál rosszabb. Kitisztitom még 1x , állitok rajta, de am az alapjarataval nem volt baj szép pattogós hangja volt.
2013. márc. 2. 16:20
3/4 anonim válasza:
A tűszelep nem akad fel?Nekem is csinálta hogy meleg felakadt.
4/4 A kérdező kommentje:
nem, megnéztem, de nekem az a furcsa, amikor most is megnéztem levettem a karbiról a sapkát és tiszta olaj volt még a menet is rajta, fekete olaj nem szokott ilyen lenni, sem a gyertya se, azis ilyen volt, de ennek a motornak nem volt szokása, mert mindig kivolt rendese égve a gyertya
2013. márc. 3. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!