Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire általános, hogy a...

Mennyire általános, hogy a gumis úgy rugdossa le a kereket a kocsiról?

Figyelt kérdés

Visszatetettem a nyári gumikat. Kicsit rá voltak gyógyulva. A főnök rendesen addig mozgatta amíg le nem jött.

De volt 1 suttyó munkása aki úgy rugdosta le a kocsiról.

(Nem alu, sima gagyi téli acélfelni).

Ez mennyire megszokott dolog?

2013. ápr. 17. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valahogy le kell szednie. Láttam olyan autót amire az acélfelni úgy rágyógyult, hogy a kerékcsavarokat meglazították, vissza tekerték annyira hogy volt 1.5-2 centi a felni és a csavar feje között és így kapartatták a kocsit, de akkor se jött le. Végül mentek egy kört a városban vele és egyszer csak lejött. (Le nem tudott esni) Majd visszahúzták a csavarokat és visszamentek a műhelybe.
2013. ápr. 17. 21:04
 12/12 gomzoli ***** válasza:
Saját magam cserélem a kerekeket a kocsinkon, és volt már rá példa (tavasszal, a tél után), hogy én is hanyatt fekve két lábbal rúgtam az egyik kereket, mert már majdnem sérvet és aranyeret kaptam a feszegetéstől, de meg sem mozdult. Néhány rúgás után lejött. Mi mást lehetett volna tenni? Ha elefántot hozok, az talán lehúzta volna elsőre, vagy egy pszichológust, aki rábeszéli, hogy magától lejöjjön. De egyik sem volt elérhető közelségben.
2013. ápr. 17. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!