Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.3-as Swift (2007) mennyivel...

1.3-as Swift (2007) mennyivel fogyasztana többet átlagos használat mellett, ha a 165-ös gumi helyett,185 vagy 195-öst tennék fel?

Figyelt kérdés
Jelenleg 5,3 - 6 l között járok vele
2013. ápr. 17. 10:52
1 2 3
 21/26 Syrakusa ***** válasza:

Megkíméllek a munkától,parancsolj!

Na akkor,hogy is van? Ez a 10 - es számú hozzászólásom volt........

"!!!!!El kell ismernem valóban félig baromságot írtam a gumikkal kapcsolatban.Elolvastam pár tesztet,össze hasonlítást!Én is félre voltam akkor informálva(gumis által)!!!! DE részben más "okos" emberke is baromságot beszél!

Nem csak slick gumikkal van esélyed a vizre futásra(aquaplaning)hanem bármilyen gumival.Ha nem hiszel NEkem akkor javaslom mielőtt ezt elolvasnád ( [link] ) 180 - al hajts bele egy vizzel teli pocsoláyba minnél vastagabb gumival(mert vastag meg bordázott)így nincs mitől félned!!!!! Szélesebbel sokkal nagyobb esélyed van a nedves uton történő irányíthatatlanságra......"

2013. ápr. 19. 05:49
 22/26 anonim ***** válasza:

"Syrakusa válasza:

Egy bizonyos méretig javul csak a tapadás......

165 gyári méretre nem biztos,h a 195 - ös gumi megfelelő lenne.Ott már leeht tapadás romlás lépne fel......

A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/21 tegnapelőtt 12:47 Privát üzenet

Hasznos számodra ez a válasz? "

Illetve még egy:

"Syrakusa válasza:

Aham és akkor nyáron nedves uton nem.....igaz?Vagy hajnalba a pára lecaapódásos úton?Ahogy az utolsó is írta ugyanaz a súly nagyobb felületen azaz kisebb a felületi nyomás,nagyobb a gördülési ellenálás,és ezért kanyarba jobban oldalra kúszhat bizonyos méret felett......Utolsó előtti TE meg ha valamit nem tudsz olvass utána kicsit és utána okoskodj......

A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad.

# 6/21 tegnapelőtt 17:58 Privát üzenet

Hasznos számodra ez a válasz? "

Az okoskodós rész nagyon tetszett! :)

2013. ápr. 19. 14:38
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

"Nem csak slick gumikkal van esélyed a vizre futásra(aquaplaning)hanem bármilyen gumival.Ha nem hiszel NEkem akkor javaslom mielőtt ezt elolvasnád ( [link] ) 180 - al hajts bele egy vizzel teli pocsoláyba minnél vastagabb gumival(mert vastag meg bordázott)így nincs mitől félned!!!!!"

Ezen sírjak, vagy nevessek?

2013. ápr. 19. 14:39
 24/26 Syrakusa ***** válasza:
Inkább azon sírj Te gyökér,hogy leírtam,hogy tévedtem,mert félre informáltak.De minnél szélesebb a gumid annál nagyobb a vizre futás esélye......Ha ezt nem tudod felfogni akkor sajnállak meg a szüleidet is,hogy ekkora gyökeret hoztak a világra......Innentől kezdve nem foglalkozom Veled,mert látom,hogy (mivel részben igazad volt és Én tévedtem)el vagy szállva Magadtól és csak azt ismételgeted amire már reagáltam,hogy tévedtem........NA szevasz!
2013. ápr. 20. 09:25
 25/26 anonim ***** válasza:
9%

"Te gyökér"?

Hát jó... A vízrefutásra ugyanannyi esélyed van feleolyan széles gumival is, mint ellenkezőjével! Ellenben a szélesebb, NEM VASTAGABB (te gyökér) könnyebben megkapaszkodik. És igen, a slick gumival is vízre lehet futni, csak azt közúton nem használhatod (te gyökér). És írni gondolom megtanítottak úgy, hogy a másik ember megértse, TE GYÖKÉR! :)

2013. ápr. 20. 19:14
 26/26 anonim ***** válasza:
szerintem a 195 ös nem megy fel rá,amugy a széles gumi minden időben nagyobb tapadást biztosít ha nem igy lenne az összes luxusautós roszul járna
2013. dec. 20. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!