Hogyan győzzem le a félelmem?
Pénteken lesz 2 hete hogy forgalmi vizsgám volt, amin megbuktam, párhuzamos parkolásnál túl szűk helyett választottam. Eléggé érzékeny voltam, és el is sírtam magam.
Most lesz pénteken a pótvizsga és félek.
Csütörtökön veszek pótórát de félek és úgy érzem nem fog sikerülni most sem, és soha.
20/L
Ugyanígy voltam,engem is a parkolásnál húztak meg,(Jobb elöre)de az egészben az volt a legszebb,hogy ahogy álltam volna be,mögém kanyarodott rőzse hordó öreganyám a trabantjával,látta,hogy ott kínlódok,intett is,hogy menjek,ő majd megvár mig beállok,erre a VB szólt,hogy azt a kocsit el kellene engedni,hiába mondtam,hogy intet azt ö nem látta.
Utána még beparkoltam,megjegyzem sikerült gyönyörüen beállnom,de hát akkor már mindegy volt.
Megvágott.
Amúgy tényleg csak apró hibáim voltak.
Másodszorra úgy voltam vele,hogy leszarom lesz ami lesz,én nem idegeskedek.Ugyanaz a Vb volt,már a kocsit se kellett ellenörizni,mert a híreket akarta hallgatni a rádióba ,mert pont akkor váltották le a Matolcsit.Segített a Tesco parkolóba hogy melyik sorba álljak be.Tök rendes volt.Végűl a tisztesség kedvéért befirkált egy hibavonalat-(az autó melletti oldaltávolságot)
Gratulált,én meg el se hittem,hogy megvan.
Ne izgulj,az a legrosszabb.Bízz magadban,meg tudod csinálni.Ha valami nem egyértelmű meg lehet kérdezni a VB-t.Inkább mint,hogy megint a pénzed bánja.
Másodszorra elnézőbbek,bár volt rá ellenpélda is.
Legyél határozott,ne félj,ne izgulj.
Lógj a tükrökön ezerrel,ahol lehet gyorsíts ki,elsőbbség adás,jobb kezes utca,stop tábla,index,város végén lámpa,gyalogos,kerékpáros,motorosra figyelj,lámpákra szintén.
Sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!