Melyik Suzuki Swiftnek jobb és mennyi a fogyasztása, az 1000-esnek vagy az 1300-asnak?
Illetve melyiknek mekkora az a sebessége ahol a legkedvezőbb a fogyasztása?
Mennyivel nő meg a fogyasztás ha 1 ember helyett mondjuk 4-en ülnek benne?
1000ccm
1 ember 90-100km/h 6.3l/100km
5 ember 90-100km/h 9-10l/100km
70-80km/h
igen kedves utólsó te azért nem járnál ilyen autóval mert neked semmilyenre nem tellik egy corsában vagy polóban sem éled túl ha balesetet szendvsz 100 százalék ahogy te mondanád az összes kis autó törékeny mert KICSI A KASZTNILYUK
Nekem volt régen 1.0 swiftem 100km/h 4.5 litert evet ha egyedűl mentem ha 4-5 mentünk cucokkal megrakodva akkor 5.5 litert nem igaz az a 10 literes fogyasztás de persze ha valaki állandóan előzget és padlógázzal indul el ki lehet hozni belőle az a8 litert is akár
Már megint szidják a Suzukikat...
Abban sincs kevesebb esélyed túlélni egy balesetet, mint bármelyik másik kisautóban.
A kérdésre válaszolva: az 1.0-ás motor ugye 3 hengeres, kifejezetten városi, vagy városközi rövid utakra ajánlott, ahol nemigen mész 80-85 km/h fölé. Ott olyan 5,5-6l-ből ki lehet hozni a fogyasztását.
Ellenben a 1.3-as motor erősebb, és használhatóbb. Ez megeszik kb 6,5l-ert átlagban, de ha hajtod, se nagyon megy 7 fölé. Szerintem jobb választás.
Ha 1 ember helyett 4 ül benne folamatosan, akkor olyan fél-egy literrel számolj nagyobb fogyasztást.
Amit említettek 9-10l-es fogyasztást nem akarom elhinni. Neki vagy nagyon lepusztult volt a kocsija, vagy kitaposta a belét is. Normális esetben nem ehet ennyit még 4 emberrel sem.
1.0: 80-90 az utazó sebessége. átlagban 5L körül fogyaszt.
1.3: 90-100 az utazó sebessége. átlagban 6L körül fogyaszt.
az 1.0-t inkább városba, vagy rövidebb utakra érdemesebb venni/használni.
az 1.3-t pedig ha hosszabb távokra használja az ember és sokat járkál autópályán.
1.0 5-6lkörül, ha arról van szó akkor 120-al is simán megy huzamosabb ideig is (régebbiek), az újat2003-tol nem ismerem annyira.
Ha törékeny lenne akkor hogy kapta volna meg az újabb az 5csillagos minősítést??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!