Mi Az Oka? Egy Simson Schwalbe blokkról van szó!
Figyelt kérdés
Nem indul be, de ha be is indul nem pörög fel csak hörög, ez egy 50-es vázba van amint leveszem a légszűrőház és a karbi közül a gumit egyből felpörög, ha utánna huzogatom a gázt és visszateszem a gumit úgy is pörög egy darabig de amint visszaengedem alapjáratra utánna már nem. Egyszer rugásra indul utánna besem akar indulni válltozó! Egyik napról a másikra történt! Légszűrőház, karbi, tiszta dugulás nem fordulhat elő ellenőriztem!2013. ápr. 13. 18:52
1/12 anonim válasza:
Pedig a karbival vagy a légszűrővel lesz baj.
Ha leveszed a légszűrőt akkor pörög úgy ahogy húzod neki? (alapjáratot leszámítva)
2/12 A kérdező kommentje:
Ha a légszűrő ház és a karbi közül leveszem a gumit pörög! de próbáltam hogy levettem az oldal deklit. úgy sem jó kivettem a pogácsát, levttem a lemezt úgy sem jó! Ha húzom neki nyélen akkor hörög nembír felpörögni elveszem onnan a gumit és felordít! utánna tudom huzkodni a gázt.
2013. ápr. 13. 19:09
3/12 anonim válasza:
Túl sok anyagot kap, a többlet levegő miatt pörög fel olyankor, lehet, hogy beragadt a szivató, vagy be kéne állítani a karbit.
4/12 A kérdező kommentje:
Én is a túlsok benzinre gondoltam! Most próbáltam úgy füstöl mint az állat! Szivatót ellenőriztem nemhiszem h az a baj! még vmi tipp? Mitől lehet ez?
2013. ápr. 14. 13:20
5/12 anonim válasza:
A szivató lehet fel akadva... meg túl sok anyagot kap..
6/12 A kérdező kommentje:
Mitől kaphat még sokat? karbi nem lett bántva, súber ugyan ottvan mint eddig.. eggyik napról a másikra történt. szivatót már néztem!
2013. ápr. 14. 14:43
7/12 anonim válasza:
A szívató gumija jó? Zár rendesen? Igazából semmi más nem jut eszembe ami egyik napról a másaikra okozhat ilyet.
Viszont a füst sem jó. Nem tudom mennyire füstöl, lehet hogy csak a többlet üzemanyagtól, de az is lehet hogy főtengely szimering. És onnan kap olajat.
8/12 A kérdező kommentje:
Olaj evés kizárt.. nemrég lett szimeringezve teljesen felett újjítva igényes munkával! Én is a karbira gondoltam de semmi nem jut eszembe már :/
2013. ápr. 14. 14:57
9/12 anonim válasza:
Végső esetben egy másik karbival kellene kipróbálni. Ha azzal is rossz akkor biztos hogy ott van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!