Fékbetét kopását honnan tudom észrevenni?
Már elég kopottak a fékbetétek a kocsin (180e km óta nem voltak cserélve) és már tavaly amikor szerelőnél volt mondta h nemsokára cserélni kell. De azóta nem nézte meg senki és elég sok idő eltelt meg km is ment bele kb 20e. Van vmi amiből érezni lehet h elkopott még mielőtt elszállna a fékhatás?
Elöl tárcsa hátul dob fék van rajta.
Köszi!
De olyankor már nagy a baj? Vagy még el tudok menni pár 100km -t mondjuk a szerelőig?
Ha nem sportosan rohangàlsz, hanem motorfèket hasznàlsz, akkor nem gàz (igènybe lehet venni a fèket, nem romlik el az autó, csak max belemar a tàrcsàba ès cserèlheted azt is.
180e km ugyanazzal a betèttel? Azt hogy? Hajón ès trèleren?:D
Köszi!
Akkor még annyit, hogy lemezfelnis autónál hogy lehet ellenőrizni? Le kell szedni a kereket? Mit kell nézni és mekkorának kell lennie ami még megfelelő?
Dobféknél nem kell ellenőrizni ugye?
Nyilván nem használnám ha nem lenne jó.. de mivel nem tudom megnézni mekkora még, nem tudom kell -e cserélni..
ezért is kérdeztem meg h mi módon lehet ellenőrizni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!