Ennyire könnyű lenne 1 škoda fabia?
Tegnap ültem 1 újabb škoda fábia kombiban 2007-től lehetett felfele mivel az új designal volt ellátva.Az egész úton úgy éreztem mintha az autó papírból lett volna.Annyira könnyen ment,h attól féltem h ha ütköznénk ott halnánk szörnyet a kocsiban.Ez jó dolognak számít h ha 1 kocsit súlyát ennyire nem érezzük, vagy jogosak a félelmeim?
És ha már a témánál vagyunk a suzukiról is hasonlókat hallottam.Bár még nem ültem benne szóval nincs viszonyítási alapom.De arról is azt hallottam h papír autó,és szanaszét törik ütközéskor.
Kezdő sofőr volnék,aki autóvásárlás előtt áll,tehát nagyon foglalkoztat a téma.És azért szempont számomra 1 autónál,h mennyire biztonságos az.
Ütközésnél nem az autó súlya számít hanem a beépített biztonsági elemek és anyagok-annyi igazság van csak benne hogy az erős jó tulajdonságú anyagok miatt nehezebb az autó de nem ettől függ a baleset kimenetele.
Maradjunk a két említett modellnél
-A régi vágottszemű Suzuki valóban nem egy életbiztosítás,szinte 0 biztonsági felszerelés,vékony lemezekből épült kaszni energiaelnyelő zónát még hírből sem ismeri de a végkifejlet az ütközés milyenségétől is függ! Például volt már olyan hogy egy jókora 5-ös BMW apró cafatokra hullott egy WV Golf és villanyoszlop párosa után-de olyan is volt hogy régi Suzuki utasai saját lábukon szálltak ki egy szemből IFA után.
-A Fabia már sokkal modernebb aktív és passzív biztonsági elemek, energia elnyelő zónák de mindez semmit sem ér ha épp rossz passzba talál el egy kamion.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!