Autóba, vagy motorba valaki próbált már ki ledes világítást? Tapasztalatok?
A fényszóróizzó helyére szánt vackokat felejtsd el. A fényszóró tükör geometriája a pontszerű izzószálhoz van tervezve. Más helyen beválhat, ha jó minőséget veszel. AZ olcsó vacak hetek alatt tönkre fog menni.
Helyzetjelzőben, féklámpában, utastér-világításban, tolatólámpában nálam bevált. Csak annyi a baj vele, hogy vizsga előtt az utastér kivételével mindent vissza kell izzósítani (E-jelőlésű izzókkal...),mert nem engedik át.
Irányjelzőbe csak akkor lehet tenni, ha a relébe is belenyúl az ember, mert azok kis fogyasztás esetén nagyon gyorsan villognak (eredeti szándék szerint ezzel jeleznék egy izzó kiégését). Amúgy a ledes fényforrások áramfogasztása töredéke az izzóknak, fényereje pedig sokkal nagyobb. Megismétlem, ez csak a jó minőségű cuccokra vonatkozik, kici óccó kínai az nem ilyen (A drágább is kínai természetesen, pénzért ők is tudnak használható kinőséget gyártani).
nekem volt h4-es izzóm.Nem autóba tettem bele, hanem egy lámpát tettem a hajómra, gondoltam jó lesz.
Bele nem tudsz nézni az tuti, de nagyon szórt a fénye.Nem világít úgy mint egy sima h4-es, vagy h1-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!