Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez megvalósíthatat...

Szerintetek ez megvalósíthatatlan álom?

Figyelt kérdés
Mostanában igencsak érdekelnek az autók, de minden amit csak tudok róluk az papíron van. Úgy értem soha nem láttam még pl szétszedve, viszont nagy vágyam, hogy egyszer valamilyet felújítsak.Tudom, hogy ez rohadt nagy vágy, de szerintetek ezt, hogy lehetne megcsinál? Úgy értem melyik lenne a legegyszerűbb típus, meg alapjába véve, hogy lehetne kis autószerelést elsajátítani, úgy hogy ez csak egy hobbi lenne.Bocsi, ha kicsit hülyén fogalmaztam.

2013. ápr. 7. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy? Ha még fiatal, akkor ilyen pályát válassz.
2013. ápr. 7. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért lenne megvalósíthatatlan? Persze a lehetőségeidhez kell belőni a dolgokat, tehát ha nem tudsz megvenni egy T-Fordot vagy valami régi Bugattit, akkor valami olyasmit kell célbavenni ami elérhető áron van.

Persze a szétszerelem-összerakom és a restaurálás annyira nincs közel egymáshoz: utóbbinál mindent gyárira szokás visszaalakítani, a lehető legeredetibbre.

Persze ahhoz, hogy bármilyen kocsit fel tudj újítani, vagy csak szerelgetni otthon kellenek szerszámok és egy garázs legalább villannyal.

Ha autókkal kapcsolatos pályára készülsz, akkor nyugodj meg, fogsz még eleget túrni mindenféle olajos vasban. :)

2013. ápr. 7. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Veszel egy zsigulit, aztán szétszed, összerak, ha valami nem megy nagy valószínűséggel az utcán 20 emberből találsz egyet aki ért hozzá, mert régen ez volt, és szerelni kellett, szóval hajrá
2013. ápr. 7. 15:44
 4/4 Ágh Ferenc válasza:
Nézz körül valamelyik bontóban, ott nagyon sok oklyan dolggal találkozhatsz, ami felkeltheti az érdeklődésedet anélkül, hogy komoly kiadásba vernéd magad! Egyik másik bontós valószínű megengedné, hogy esetleg szétszerelésben vehess részt, talán szerszámot is adna! Rengeteget tanulhatnál, aztán eldönthetnéd azt is, hogy tényleg van e kedved a dolghoz, ha egyszer kétszer kimosakodnál az olajból!
2013. ápr. 7. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!