Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy öreg kocsiból lehet még...

Egy öreg kocsiból lehet még jó kocsit csinálni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze - mondjuk sokat számít milyen a kiindulási alap, de megfelelő hozzáértéssel és komoly kitartással (vagy elég pénzzel) lehet. Ha valami nagyon elavult technikáról van szó, pl. a Lada, akkor akár jobb is lehet mint újkorában.
2013. ápr. 7. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Attól függ milyen téren, mert itt két dolgot kell figyelembe venni.

Egyik a külső, belső kinézet, a kaszni rendberakása, utastér, felújítása, műszerek rendberakása.

Aztán ugye a motor rendberakása, a szűrők, felújítása, csövek cseréje, alváz foltozás, kerekek, fékek rendbetétele.

Persze ha egy roncsot akar az ember autóvá varázsolni ahhoz már egy új autó ára kellene szinte, annak a használt működőképes eladási árára gondolok legalább, sok meló lehetne egy ilyennel.

De ha olyan autóról van szó, amit régóta használsz és már 15-20 éves, akkor azzal is van mit csinálni, attól függ mibaja. Mert a motorblokkot is fel lehet újítani, akkor a futóművet, alvázat, kasznit, műszereket. Vagy ahogyan a tuningolók csinálják, a pénzesebbek.

2013. ápr. 7. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
10 éve vettem, 80 körül gyártott kocsiról van szó, és kicsit újítani kéne
2013. ápr. 7. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet.
2013. ápr. 7. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet de az ár érték arányt nem fogja tartani,csak ugy érdemes ha utána nem adod el az autót.Én most ujitok egy golf 3at. 800ezerbe fog megállni.Ennyi pénzért már vehetnék sokkal jobb állapotut,de nekem ez a kocsi kell,igy felujitom.
2013. ápr. 7. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
én saját pénzembúl vettem a kocsit, ezért nagyon kötődök hozzá
2013. ápr. 7. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá!
2013. ápr. 7. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!