Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám ezt jobban...

Hogyan tudnám ezt jobban csinálni?

Figyelt kérdés
Szerdán lesz a forgalmi vizsgám. Mondta az oktatóm hogy jól vezetek, tudok vezetni, a kresszel sincs baj, csak figyelmetlen vagyok. Nem tudom miért, de az első 1 órában tök jól vagyok, utána már szinte minden összefolyik a fejembe, és nem nagyon tudok figyelni. Azon jár az agyam, hogy nem szólt semmit az oktató, most jól csinálom? Vagy nem? Igaz, ő azt mondta hogy ha valamit elbaszok, majd rám szól, de amikor vezetek, és ő nem szól semmit, csöndbe van.. akkor is azon jár az agyam hogy valamit elbaszhattam... pedig akkor szólt volna, és ez miatt nem tudok teljesen a vezetésre koncentrálni. :(
2013. ápr. 7. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Forgalmi vizsga előtt max 20 percet vezess. Akkor nem lesz gond.
2013. ápr. 7. 08:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Te ne törődj vele, ha mond valamit, csináld azt, ha pedig nem mond semmit, akkor nem parázz, menjél nyugodtan, ahogy tudsz, ha valamit elrontasz, úgyis fog szólni, vészhelyzetben pedig be tud avatkozni.
2013. ápr. 7. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
mond neki hogy beszéljen hozzád folyamatosan akármiről, mert akkor tudsz a legjobban koncentrálni ha beszél hozzád, mondj neki egy nyalizó szöveget, hogy megnyugtat a hangja, XD
2013. ápr. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!