Hogyan tudnám ezt jobban csinálni?
Figyelt kérdés
Szerdán lesz a forgalmi vizsgám. Mondta az oktatóm hogy jól vezetek, tudok vezetni, a kresszel sincs baj, csak figyelmetlen vagyok. Nem tudom miért, de az első 1 órában tök jól vagyok, utána már szinte minden összefolyik a fejembe, és nem nagyon tudok figyelni. Azon jár az agyam, hogy nem szólt semmit az oktató, most jól csinálom? Vagy nem? Igaz, ő azt mondta hogy ha valamit elbaszok, majd rám szól, de amikor vezetek, és ő nem szól semmit, csöndbe van.. akkor is azon jár az agyam hogy valamit elbaszhattam... pedig akkor szólt volna, és ez miatt nem tudok teljesen a vezetésre koncentrálni. :(2013. ápr. 7. 08:07
1/3 anonim válasza:
Forgalmi vizsga előtt max 20 percet vezess. Akkor nem lesz gond.
2/3 anonim válasza:
Te ne törődj vele, ha mond valamit, csináld azt, ha pedig nem mond semmit, akkor nem parázz, menjél nyugodtan, ahogy tudsz, ha valamit elrontasz, úgyis fog szólni, vészhelyzetben pedig be tud avatkozni.
3/3 anonim válasza:
mond neki hogy beszéljen hozzád folyamatosan akármiről, mert akkor tudsz a legjobban koncentrálni ha beszél hozzád, mondj neki egy nyalizó szöveget, hogy megnyugtat a hangja, XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!