Én rendszeresen káromkodok, ordibálok, mutogatok, villantgatok, jár a szám folyamatosan, nem tehetek róla. Ettől nem érzem magam bunkónak, csak annak szólok be aki oltári baromságokat csinál az úton amivel nem csak engem, hanem a többi autóst is veszélyezteti, pl bejön elém a másik sávból úgy, hogy köztem és az előttem lévő autó előtt nincs 1 autónyi hely (belvárosban nem szoktam 10 méter távot hagyni) és nekem kell kőkeményen befékeznem, hogy ne legyen tropa az autó eleje, és közben imádkozok hogy a hátam mögött lévő autós is vegye a lapot és ne koccanjunk. Na olyan járja a nemlétező qrva ég is, villogás, ordítás, duda, anyázás, mutogatás... volt olyan hogy a nyomába eredtem egy ilyen tahónak és igyekeztem nehézkessé tenni a közlekedését.
Amúgy normális gyerek vagyok, de a közlekedésben elég érzékeny a hülyékre.
22L
2009. szept. 21. 19:50
2/14 anonim válasza:
nekem a forgalmi vizsgámon szakadt el a cérna múlt hét hétfőn. Egy egyenrangú útkereszteződésben velem szemben egyenesen akart haladni, én balra, de ő nem bírt elindulni, ott szórakozott a kuplunggal és mire elindult volna akkora mindig jött valaki akit el kellett engedni. Ezek után én meguntam és az első adandó alkalommal kivágódtam amire ő is megindult, de nem volt veszélyes. Egy hibavonallal megúsztam:D
2009. szept. 21. 19:52
3/14 anonim válasza:
k..vanagy okosság "a nyomába eredni" amúgy is elég baja van hogy hülyének születik, de te meg túl érzékeny vagy. :)
én utálok mindenkit, éjjel jó csak vezetni, pécsen sok tahó van nagyon :S
2009. szept. 21. 19:59
4/14 anonim válasza:
fél órára lerövidített több mint 3/4 órás út?? kocsisort előztünk, a legvégén kijött vki elénk :S egész hazáig "üldöztük". a fősuli elött keresztbe beálltunk elé, a hülye meg a járdán került ki minket. ja, és 2 gyerek hátul, szval ha nem figyelünk oda az úton, akkor nagy baleset lett volna!
2009. szept. 21. 20:00
5/14 anonim válasza:
persze, amikor a sok autista f@sz sz@rik a kreszre és baromságokat csinál, nekem az m3-asomat már 2x összetörték ebben az évben, 50-es határnál majd' 100-al ment a delikvens... az ilyenektől kapásból bevonnám a jogsit
2009. szept. 21. 20:33
6/14 anonim válasza:
Elég sokszor , ráadásul nagyon türelmetlen is vagyok. Ez a kimondottan bejövök elég b..meg akkor is ,ha nem férek be, nyomd be a satuféket. VAgy nem indul a barma a zöldnél mert minek is ráérünk a köv. lámpáig. Ha nincs tisztába a kresz szabályaival, na attól elszáll az agyam. F.aszért jön ki az útra akkor. Ok nélkül lassítja a forgalmat. Különösen háklis vagyok a köcsög gyorshajtókra. A k... anyjáért nem bírja megérteni, hogy nem veszélyeztetem a másik életét, és az 50 rám is vonatkozik:?? K...ra nem érdekel ha ő csavarodik fel a fára, de engem ne rántson már magával. Nem is megyek belvárosba, csak akkor ha egyszerűen nem megy máshogy.
2009. szept. 21. 20:44
7/14 anonim válasza:
Nem,és elég sokat röhögök a sok idegzsábán.semmi értelme idegeskedni nem csak magadat b@szod fel hanem nem koncentrálsz a forgalomra és másokat veszélyeztethetsz azzal ahogy nem látsz a pipától.különben a kreszben is benne van,hogy türelmet és segítőkészséget kell irántuk mutatni :)
2009. szept. 21. 21:03
8/14 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Ha valaki bénázik előttem akkor egész egyszerűen nem stresszelek és alacsonyan marad a vérnyomásom. Más az,ha valaki tényleg bunkó és veszélyeztet, na akkor el tud szakadni nálam is a cérna.
2009. szept. 21. 21:16
9/14 anonim válasza:
Egyetértek, pécsen tényleg sok a vezetni képtelen pöts. Pirosnál áll a tyúk a fekete suzukiban és sminkel? Ráadásul a forgalmi vizsgámon, májusban... anyját.
2009. szept. 21. 21:48
10/14 anonim válasza:
Kiábrándító, amiket itt leírtatok. Ez olyan szegénységi bizonyítvány erre az országra. Ez a megleckéztetés például, teljesen értelmetlen és döbbenetes. Külföldön sehol nincs ilyen. Én pl. Olaszországban vezetek. Fel sem merülnek ilyen problémák, konfliktusok, presztizsharcok. Meg hű de dühös leszek, ha valaki nem tartja be a kreszt? Miért, te betartod? A lényeg, hogy együtt kell működni, mindenki menjen a képességei szerint, és el kell viselni azt, hogy más más mint én. Ennyi. Amíg ezt nem fogjátok fel, nincs esély sem az utakon, sem az országban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!