Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy bírjátok idegileg, hogy...

Hogy bírjátok idegileg, hogy minden 2. kérdés SIMSON-ról szól?

Figyelt kérdés
Én már nem látok Simsonokat nagyon az utakon,mégis minden 2. kérdés SIMSONOS kérdés,most már a falnak megyek tőle.Csak engem irritál ennyire?
2013. ápr. 6. 21:44
1 2
 1/15 petizacc ***** válasza:
71%

Sok kis 14 éves mindig gányol rajt valamit és ha elszarják akkor meg jönnek ide, hogy mit csesztek el. Vagy éppen azt kérdik, hogy mit gányoljanak rajta, mert azt hiszik, ha kettőt tekernek a karburátoron akkor mindjárt 60 helyett 120-szal fog hasítani. Ha ilyen nem lenne akkor sokkal kevesebb Simsonos kérdés kerülne kiírásra énszerintem.

OFF:

Akinek Simsonnal kapcsolatos kérdése van az írja ki a www.simson.hu fórumán, mert ott hozzáértő Simson tulajok segítségét fogja kapni.

2013. ápr. 6. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem irritál mert Magyarországon sajnos sokan épp hogy ezt tudják fenntartani, és nem utolsó sorban jó szaladgálós motor és az évek teltével meg is jelentkeznek a hibák.

Nameg ha belegondolsz sok fiatal akinek nincs sok pénze és váltós mocit akar akkor simsont vesz. És ugye senki sem az anya hasában tanulta meg a szerelést

ENGEM NEM ZAVAR A sok simó-s kérdés

nade annál inkább a jogsis kérdések. én azokra nem is válaszolok, énszerintem ez az idegesítő

2013. ápr. 6. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
engem is zavar, kéne nekik egy külön topik.
2013. ápr. 6. 21:58
 4/15 anonim ***** válasza:

Azért annyira sok nincs belőlük(márpersze a kérdésekből, mifelénk 10 motorból legalább 5 simson), amiből sok van az a jogosítvány kategóriákkal és korhatárokkal kapcsolatos kérdés...

Ott sokszor jól jön az ha egy jegyzettömbbe beírod és csak Ctrl+c Ctrl+v :)

2013. ápr. 6. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Az idegesít amikor fél perc guglizással megfejthető kérdéseket írnak ki, amiből már itt, gyk-n is van bőven. És ez nem csak a Simsonosokra vonatkozik!
2013. ápr. 6. 22:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Butapesten (és a nagyobb városokban) lehet, hogy 10/9 robogó, de vidéken meg szerintem is 10/5, ha nem több. itt még tökéletesen megfelel... (Nekünk is van 1, szomszédnak 2 is.)

Kizárt, hogy csináljanak neki külön kategóriát, mert akkor lehetne a jogsinak is meg a kutya fülének. Ha nem tetszik akkor lapozd el, fölösleges rajta bosszankodni.

2013. ápr. 6. 22:54
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Sőt már minden másfeledik, hogy ilyen felesleges és irritáló kérdéseket teszel fel a Humor kategórián kívül. (Lehet lepontozni.)
2013. ápr. 6. 22:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, simán átugrom a Simsonos kérdéseket. ( bár ez így most ellentmondás, na mindegy ).

Szerintem is külön kategóriára kellene bontani az "Autók, motorok"-at >> autókra és motorokra.

2013. ápr. 7. 00:43
 9/15 A kérdező kommentje:

Én is,feljönnék kicsit olvasni autóról,estleg valakinek valami baja van próbálni segíteni..olvasgatok hátha én is tanulok.DE mindig ott látom hogy "hogyan tudok simsonból kis csiszolással 150LE-t csinálni??" meg mittomén

csak feltűnt h rohadt sok a simson...simson...!Szerintem meg a 14 évesek ne üldögéljenek simsonon,menjenek biciklizni!

2013. ápr. 7. 01:18
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

A közlekedés topik elején lévő 24 kérdés közül a tiéd az egyetlen, ami Simsonnal foglalkozik.

Az, hogy te nem látod ezeket az utakon, nem jelent semmit.

Az, hogy a falnak mész tőle, már inkább. Gyermekkori frusztráció? Fordulj pszichiáterhez, ha ez ilyen komoly sokkot okoz.

Az oldal nem arról szól, hogy gyakori kérdések kivéve Simsont. Az pedig, hogy sok a könnyen kiguglizható kérdés, egyáltalán nem korlátozódik a Simsonokra, a kérdések kétharmadáról elmondható...

Lehet lepontozni, köszönöm.

2013. ápr. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!