Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nőként kamionsofőr?

Nőként kamionsofőr?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta imádom a kamionokat és nagyon szeretnék kamionozni. Szerintetek mennyire fogadnának kétségekkel csak mert nő vagyok? Arra gondoltam hogy külföldön próbálnék elhelyezkedni, talán ott nem nézik annyira ezt...

23/L

2013. ápr. 4. 16:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez igaz!

Hatóságoktól mentes kilométereket!

2013. ápr. 5. 20:24
 22/22 anonim ***** válasza:
Vannak női kamionsofőrök, egyre többet látni. Csak azt érdemes tudni, hogy ez nem csak a vezetésről szól. Akkor nem lenne különösebben nagy dolog. Hetekig kell odalenni. Nem mindig lehet normálisan tisztálkodni. Én férfiként kibírom több napig is, ha muszáj mosdás nélkül, legfeljebb gatyára vetkőzöm, s lecsutakolom magam demizsonból. Éjjel, ha pisilni kell, fel kell venni a kabátot, kimászni a kocsiból, kint hófúvás. Én megoldom könnyedén, tizenkét kerék áll rendelkezésre. Nade egy nő? Fizikailag is fárasztó. Én 110 kiló vagyok, fiatal erős férfi, de a rakodás, ponyvázás, rakományrögzítés, hóláncolás, hideg, meleg, fagy, kánikula bizony elfáraszt. Hat hete nem voltam otthon, ahogy ezt írom, tizenkét éve csinálom. Tudom, kívülről vonzónak tűnik, van jó oldala is, de kényszerpálya, aki elkezdi, nemigen tud váltani. Ismétlem, vannak hölgy kollégák, de - pl. a feleségemből kiindulva - főleg a tisztálkodás terén vannak kétségeim, hogy nekik való lenne.
2013. ápr. 6. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!