Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nőként kamionsofőr?

Nőként kamionsofőr?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta imádom a kamionokat és nagyon szeretnék kamionozni. Szerintetek mennyire fogadnának kétségekkel csak mert nő vagyok? Arra gondoltam hogy külföldön próbálnék elhelyezkedni, talán ott nem nézik annyira ezt...

23/L

2013. ápr. 4. 16:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Jöhetnél hozzám 4kezesbe.
2013. ápr. 4. 18:34
 12/22 anonim ***** válasza:
Inkább hanyagold, a fél családom kamion sofőr, természetesen férfiak (apám, bátyám, nagybátyám) Én tudom miről zajlik egy kamion vezetés, nem csak beülsz az autóba és vezetsz, mellette pakolsz, figyeled az időt és még sok más dologra oda kell figyelni. Apám több mint 20 éve hivatásos sofőr, megvan minden papírja, járt már külföldön is de már megbánta hogy sofőrt lett!!! Mai világban már egy alja munka, normális munkahelyet találni szinte lehetetlen, ha van csokosod akkor úgy könnyebb. Külföldön nincs információm milyenek a munka körülményel, lehet ott valamennyivel jobb mint itt. Én ezt még erősen átgondolnám főleg mivel nő vagy.
2013. ápr. 4. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Kulfondon elek, rengeteg noi busz, FedEx, UPS sofort latok.

Erdekes, hogy mindig igenytelen kover nok ezek.

Szerintem idovel a sok ules es a minimalis mozgas meghozza a latszatat. Raadasul faraszto. Hiaba ulsz egy helyben, 5-6 ora pedalnyomas utan kimerulsz es nem lesz energiad meg konditerembe menni, hogy a jo alakod megtartsd.

Persze ha ez az almod, akkor hajra, sok sikert!

2013. ápr. 5. 02:02
 14/22 anonim ***** válasza:

"Hiaba ulsz egy helyben, 5-6 ora pedalnyomas utan kimerulsz es nem lesz energiad meg konditerembe menni, hogy a jo alakod megtartsd."

Ez nem igaz. Nekem is ( és több ismerősömnek is ) van ereje még egy húzósabb műszak után is lemenni a konditerembe :)

Ismerek én is kamionos nőt, lehetsz te is, ha van keres a jogsira. Valszeg többe fog kerülni, mint fél milla, de ez egy ilyen világ.

Én nem bánnám, ha több ilyen kolléga lenne :)

http://www.youtube.com/watch?v=Nmc6BqvWvKg

2013. ápr. 5. 04:30
 15/22 anonim ***** válasza:

13-14-es: Nemzetköziben nem 5-6 órát kell menni hanem 8-9 órát + 2-3 óra rakodás és akkor már nem hogy ereje nem lesz hanem ideje se edzeni. Azt megnézném hogy az autópálya parkolóban elmegy a konditerembe, max az útszéli köveket emelgetheti vagy körbefutja a parkolót.

Kérdező: ha van lehetőséged előbb valakivel menj ki nemzetközibe és ha utána is tetszik akkor csináltasd meg a jogsit (abból is először a PAV 2-t érdemes megcsinálni igaz az már most megcsinálhatod.) Amennyiben úgy döntesz hogy tetszik a kamionos élet a Waberer's szeretettel vár 1-2 évet ledolgozol náluk és utána könnyebb lesz kint munkát találni.

2013. ápr. 5. 08:10
 16/22 anonim ***** válasza:

"14-es: Nemzetköziben nem 5-6 órát kell menni hanem 8-9 órát + 2-3 óra rakodás és akkor már nem hogy ereje nem lesz hanem ideje se edzeni."

Hidd el, belföldön többet megyek, mint a nemzetközisek 90 %a.

2013. ápr. 5. 12:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Talán a Szemerey-nél dolgozól vagy Mf cargo-nál?
2013. ápr. 5. 13:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerencsére egyiknél sem, a többit meg meg nem részletezném. Talán annyit, hogy hajtós időszakban havonta 15 000km fölé is lehet nálunk szaladni - csak belföldön.
2013. ápr. 5. 14:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Legalább megfizetik?
2013. ápr. 5. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagyjából elfogadható, így keresünk kb annyit, mint akik normálisan - normális cégnél - nemzetköziznek, mindent betartva.

A rizikó ami ezzel jár, az megfizethetetlen :/

2013. ápr. 5. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!