Nőként kamionsofőr?
Már kiskorom óta imádom a kamionokat és nagyon szeretnék kamionozni. Szerintetek mennyire fogadnának kétségekkel csak mert nő vagyok? Arra gondoltam hogy külföldön próbálnék elhelyezkedni, talán ott nem nézik annyira ezt...
23/L
Kulfondon elek, rengeteg noi busz, FedEx, UPS sofort latok.
Erdekes, hogy mindig igenytelen kover nok ezek.
Szerintem idovel a sok ules es a minimalis mozgas meghozza a latszatat. Raadasul faraszto. Hiaba ulsz egy helyben, 5-6 ora pedalnyomas utan kimerulsz es nem lesz energiad meg konditerembe menni, hogy a jo alakod megtartsd.
Persze ha ez az almod, akkor hajra, sok sikert!
"Hiaba ulsz egy helyben, 5-6 ora pedalnyomas utan kimerulsz es nem lesz energiad meg konditerembe menni, hogy a jo alakod megtartsd."
Ez nem igaz. Nekem is ( és több ismerősömnek is ) van ereje még egy húzósabb műszak után is lemenni a konditerembe :)
Ismerek én is kamionos nőt, lehetsz te is, ha van keres a jogsira. Valszeg többe fog kerülni, mint fél milla, de ez egy ilyen világ.
Én nem bánnám, ha több ilyen kolléga lenne :)
13-14-es: Nemzetköziben nem 5-6 órát kell menni hanem 8-9 órát + 2-3 óra rakodás és akkor már nem hogy ereje nem lesz hanem ideje se edzeni. Azt megnézném hogy az autópálya parkolóban elmegy a konditerembe, max az útszéli köveket emelgetheti vagy körbefutja a parkolót.
Kérdező: ha van lehetőséged előbb valakivel menj ki nemzetközibe és ha utána is tetszik akkor csináltasd meg a jogsit (abból is először a PAV 2-t érdemes megcsinálni igaz az már most megcsinálhatod.) Amennyiben úgy döntesz hogy tetszik a kamionos élet a Waberer's szeretettel vár 1-2 évet ledolgozol náluk és utána könnyebb lesz kint munkát találni.
"14-es: Nemzetköziben nem 5-6 órát kell menni hanem 8-9 órát + 2-3 óra rakodás és akkor már nem hogy ereje nem lesz hanem ideje se edzeni."
Hidd el, belföldön többet megyek, mint a nemzetközisek 90 %a.
Nagyjából elfogadható, így keresünk kb annyit, mint akik normálisan - normális cégnél - nemzetköziznek, mindent betartva.
A rizikó ami ezzel jár, az megfizethetetlen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!