Nőként kamionsofőr?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta imádom a kamionokat és nagyon szeretnék kamionozni. Szerintetek mennyire fogadnának kétségekkel csak mert nő vagyok? Arra gondoltam hogy külföldön próbálnék elhelyezkedni, talán ott nem nézik annyira ezt...
23/L
2013. ápr. 4. 16:51
1/22 anonim válasza:
Sok sikert, ha valóban ezt akarod!
3/22 anonim válasza:
Jogsid van legalább? 23 évesen már mindenre lehetne! (Jó, idéntől buszra nem) Kellett volna gyakorolni, 3,5 tonnással árut teríteni, vagy valami hasonló.
Azért van más is: néha ezt-azt meg kell emelni, ha mást nem néhány raklapot feldobni a platóra.
Kereket cserélni sem kimondottan könnyű feladat, és nem várhatsz mindig másra!
4/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, most lett pénzem rá :D B jogsim van, és alapvetően sokat vezetek egyszerre.
A pakolás meg az ilyesmi sem probléma, erőnlétem kiemelkedő és nem vagyok 150 centi + 40 kiló.
2013. ápr. 4. 17:12
5/22 anonim válasza:
ha van nyelvtudásod, akkor persze mehetsz kamionosnak, csak egy jogsi 500.000FT
6/22 A kérdező kommentje:
Angolul, németül folyékonyan beszélek, valamint még olaszul szeretnék tanulni.
2013. ápr. 4. 17:15
7/22 anonim válasza:
Jómagam 3 női gépjárművezetővel is találkoztam egyik se panaszkodott és Magyar cégnél vannak
8/22 A kérdező kommentje:
Na, hát ha magyarnál is találnék melót egy szavam se lenne nekem se :) Remélem, eljutok oda.
2013. ápr. 4. 17:21
9/22 anonim válasza:
Előbb szerezz gyakorlatot itthon. Egy jó fél év már elég külföldre, persze mindenképp nemzetközi gyakorlatot. Nem egy női kamionossal találkoztam már és soha nem panaszkodtak nekem sem.
10/22 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2013. ápr. 4. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!