Milyen autót ajánlotok?
Van egy listád az autómárkákról, de másokat kérdezel...
Ford Focus kombival nagyon mellé nem nyúlhatsz. Jó választás lenne Opel Astra H kombi is. A többi márkát elfelejteném, főleg, ha 1 millió van rá... (én szóltam előre)
Ha Fordot veszel akkor gyűjts még 1 milliót kb. Én is azt akartam venni, de amikor láttam miket írnak róla a Népitéleten inkább nem kérek belőle.
BMW E46 viszont nem a legjobb választás ha diesel, csak a 150 pacis facelift. Az viszont nagyon, de azt meg nem találsz 1mFt-ból.
Opel Astra H viszont elég jó választás lenne.
Pl. Ajánlanék Passatot vagy Golfot. Golf 4-ből is csak a diesel jó, a többi (1.4 , 1.6) lomha és zabálnak.
millióból passatot, bmw-t inkább ne.
mondeo vagy focus.Haver nem rég hozott kintről igaz diesel mondeo kombit.
1.1-be állt meg. Azt hiszem 2004-es. Nagyon jól felszerelt, itthon csak hasonlót láttunk.
"benzines legyen -> amikre gondoltam Bmw 320D" :DDD
Arra figyelj,hogy ha 1 milliod van összesen,ne 1 millioért vegyél már autót.Tudom,hogy nem azt írtad h 1 milliod van,csak szólok :P
Én a toyotra carinára szavazok nekem dízelben van de az öcsémnek 2.0 benzinesben viszonylag alcsony 7 literes fogyasztással hála a jó takarékos japán toyota motornak :)
Minket még se a dízel se a benzines változata nem hagyott cserben kényelmes tágas megbízható autó kb akkora mint egy A6 audi
Itt egy pár
és még pénzed is marad :)
ja és itt egy 6 sebességes váltóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!