Autót vennék. Milyeneket ajánlotok? Többi lent.
Olyan autót keresek, ami nem eszik sokat, max 5-7 l/100 Km, elég tágas 3-4 személy számára is, könnyű találni hozzá alkatrész, nem költséges a szervizeltetése, évjáratban pedig 2000 utáni.
Nagyjából ennyi.
Ilyenek vannak kinévze:
Skoda Fabia, Ford Focus, Peugeot 206, 307, Suzuki SX4, Fiat Punto, Renault Clio
Suzuki swift mi nem egyszer mentünk bene pestre is és el lehet férni benne annyira mint egy astrában vagy egy sx 4-ben strapabíró a mi 1.0 100 km 100 km/h nál 4.8 litert evet egy műsorban meg volt hogy ki hozták belőle a 4.5 literes fogyasztást mint ami agyári értékben szerepel de azt már nem tudom hogy csinálták biztos nem 4 embert vittek csomagokkal megpakolva :) igaz nem száguldozáshoz lett tervezve főleg nem ajó magyar utakon :)
Itt egy pár alacsony km-ert futot swiftecske
Sok hozzá az alkatrész a bontókban de a boltban is kedvező áron lehet kapni hozzá alkatrészeket én szerettem a suzukinkat mikor az volt nekünk strapabíró alacsony fogyagyasztású,gazdaságosan fentartható autó 4 kényelmesen elférni benne még egy hosszabb utat is ki lehet bírni benne az autó szerelő haverom egy ilyen 1.3 swiftel járt ki német országba vele egyszer sem hibásodott meg neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!