Megéri használtautót venni? Merjek?
Kinéztem egy álomautót egy oldalon, de nem tudom megéri-e innen venni. Eelegendő információ van róla, de könyörgöm nő vagyok...átvágható, mert nem vagyok jártas az ilyen dolgokban, ezért nem veszem észre, ha át akarnának cseszni. Hallottam, hogy a kilométer órát is szokás visszapörgetni és félek, ezért megkérdezném, hogy mi a véleményetek erről a kocsiról, úgy technikailag is meg minden. Nincs férfi az életemben, aki tudna segíteni :S
Nah tehát ez lenne az álmom: [link]
Van "némi" tapasztalatom autó adás-vétel ügyben (magyar és külföldi viszonylatban is), de nem kereskedő vagyok.
Nem azért írok, hogy osszam az észt, de a kérdező helyében nem venném alapul a német autóárakat (csak nem akarom, hogy a kérdező hölgy meg legyen vezetve). Az ár sok részlettől függ.
Lehet, hogy ez az autó azért ennyi, mert kivételesen jó állapotban van. Egy hirdetés alapján nem lehet megmondani. Személyesen kell megtekinteni. De nem egyedül, főleg, hogy egy olyan valakiről van szó, aki nem túl tájékozott műszaki téren (ez nem azért van, mert nő, hanem mert azzal, hogy átvágható, arra utalt, hogy nem ért hozzá). Ha jónak látszik az autó, és 90%, hogy megvenné, akkor el kell vinni állapotfelmérésre is.
Így, interneten (gyk-n) keresztül nem lehet megmondani a tutit. El kell járni autókat nézegetni egy olyan valakivel, aki ért az autókhoz és a piszkos trükkökhöz.
Ismerős sincs esetleg? Ha szépen megkér a kérdező valakit innen, biztos segít és elmegy pár autót megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!