Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 1995-ös évjáratú...

Ssjkeni kérdése:

Van egy 1995-ös évjáratú Suzuki Swift-em (1.3) beázik az utastérnél. (A hátsó ülésnél a padlón áll a víz Mitől folyhat be? Hogy kell leszedni az ajtókárpitot, hogy esetleg megnézhessem?

Figyelt kérdés
Valahol az ajtónál folyik le a víz és megszeretném kérdezni, hogy hogyan lehet leszedni az ajtó kárpitot, mert nem tudjuk megítélni pontosan, hogy hol folyik be a víz.

2013. ápr. 1. 14:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
rendben köszi megpróbálom, csak félek nehogy letörjek valamit.
2013. ápr. 1. 16:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Hölgy vagy Úr vagy?:) Mert ha egy nő akkor inkább kérj egy férfi ismerőst,ő jobban érti.
2013. ápr. 1. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
A kilincset tartó belső műanyag fülek hajlamosak elpattanni (tipikus Suzuki betegség, sajnos elég hülyén oldották meg), de ahhoz már annyira talán nincs hideg, hogy 1 ilyen (aránylag) szakszerűtlen beavatkozást ne éljen túl. De ha netán el is törik, még akkor se kell pánikba esni. Vissza lehet még azt úgy tenni, hogy használható legyen. Vagy kicseréled, 1500 ft körül van darabja.
2013. ápr. 1. 18:28
 14/18 A kérdező kommentje:
férfi vagyok, bár igaz autót még nem nagyon csináltam egyedül legalább is ilyen téren de egyik ismerősöm mindenképpen segít majd. csak ő se merte leszedni mert nincs Suzuki-ja nem ismeri annyira az összerakását.
2013. ápr. 1. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:

sok tépelődéstől mentesülsz, ha bemész egy szuzuki bontóba, és ott megnézel egy szétbontott ajtót, vagy kasznit

ha valamit nem értünk, irány a bontó..ott még a motor rejtett problémáira is fény derülhet...

szóval ott a szakik tudnak kézzelfogható magyarázatot adni szemléltető eszközökkel is...

és mindjárt megveheted a széttört alkatrészt is..

2013. ápr. 2. 08:39
 16/18 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm mindenkinek a válaszát!
2013. ápr. 2. 12:22
 17/18 B.Szabolcs ***** válasza:
Bevallom nekem van egy elfuserált és bizonytalan ötletem! Ilyen célból még sosem kerestem így vizet de úgy emlékszem az ajtókárpit alatt és az ajtó váz között szokott álltalában egy ragasztott műanyag ajtó formájú ragasztott átlátszó fólia lenni! Mi van akkor ha az ablakgumicsík mellett valamilyen torzió miatt az üvegen át lefolyik és mondjuk az összegyűrt (sérült) műanyag fólia odavezeti vagy tartja a vizet az ajtókárpithoz!? Szóval remélem tettem valamit ami hasznos lehet neked!! :D Kitartás ! Víz nem tűnik ell.. :D
2013. ápr. 2. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:

"sok tépelődéstől mentesülsz, ha bemész egy szuzuki bontóba, és ott megnézel egy szétbontott ajtót, vagy kasznit"

ott max. a pénztárcáján fognak könnyíteni komám! rásóznak olyan dolgokat, amik nem is kellenek neki... a 2ezer ft-os cucc helyett 12ért fogja megszerelni a kocsit.

"ha valamit nem értünk, irány a bontó..ott még a motor rejtett problémáira is fény derülhet..."

sírva röhögök... egy biztosíték csere helyett te megvennél egy fél kocsit ugye? ;) a bontó nem autósbolt! ott az ember azt vesz, amit kér! nem fognak nekiállni az emberek a motort szervizelgetni... persze az ott lévő alkalmazotta 1-2 dologban tudnak segíteni, de azért az mégsem egy szerelőműhely...

egy egyszerű kis beázásnál, te már egy komplett ajtót vetetnél szerencsétlen kérdezővel. vak vezet világtalant...

Kérdező: menj el egy jó maszek karosszériáshoz, az pillanatok alatt szétkapja neked az ajtót és elmondja hogy hol ázik be. illetőleg mennyibe kerül a szerviz díj.

2013. ápr. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!