Megvegyem ezt az autót?
26 éves férfi vagyok, egyre jobban szükségem van egy autóra. Nagymamám eladta az egyik ingatlanját, és abból én megkaptam 15M forintot, ezt a pénzt autóra szeretném költeni, egyébként, van még tartalék pénzem amit nem szeretnék felélni (20M). Ezt az autót néztem ki magamnak, szerintetek, nem túl nőies?
ha van 35 misid, amiből 15-öt mindenkétt elköltesz, akkor vegyél már nekem 5 derbi sendát! tod, ha egyiken törik az idom, vagy vmi, akkor ott a másik. 26 évesen miből van ennyi pénzed? és a mamád miért ad neked 15 milliót? mert ha az unoka ennyi pénzt kap, akkor a ház lehetett vagy 100 milliós. bár lehet hogy eladta a nyugati tetejét.. ez a kérdés tuti fake.
14/L
ez a kocsi annak a csajnak való aki ottvan az egyik képen. :)
inkább új Volvo, vagy Reanult Koleos.
a maradék 8 millából meg azt veszel a csajnak, amit akarsz...
vagy (amúgy én nem engedném semmilyen nőnek,hogy belebeszéljen, milyen autót veszek):
ennyi pénzért rendes autót is kapsz. A TT nem az. Ha német sportautót akarsz, akkor csakis BMW vagy Porsche (megjegyzem, ha sportautót akarsz, inkább amerikait, vagy japánt vennék a helyedben. Ennyi pénzért pl új Nissan 370Z-t is kapsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!