Mennyiért tudnék venni valami szakatt régi 250ccm-s körüli motort?
250 etz már van 50 től amik kókányoltak,terepesítettek,bontószökevények.(sajnos)
aha, úgylátom 30.000 FT körül már tudok is venni :D az nem olyan sok pénz, mert egy simson is ilyen árban van...
miért lettek ennyire olcsók az MZ-k? régebben mikor néztem 100.000ft alatt nem volt semilyen
"és ne legyen lopott, és nem kellenek papírok!" - ha nincs papír, akkor nem tudod megállapítani, hogy lopott-e...
Azért olcsó a TS meg az ETZ, mert elég komoly kínálat van gyors(abb) és újabb mocikból, ezeknek meg semmi becsülete. Viszont az ES (a Trophy) már kezd drágulni. Az ETS-ről meg ne is beszéljünk, mert aranyárban van a többi MZ-hez képest.
De nem biztos hogy csak a neten érdemes körülnézni: én ősszel vettem 25e-ért komplett Pannoniát, volt ott mellette több Jawa és MZ is, de azokra nem volt szükségem. Pedig a nénike szívesen rám sózta volna mondjuk a 150-es Trophyt vagy valamelyik TS-t a 3 közül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!