Mennyiért lehet legolcsóbban régi, használt Suzuki Swift-et venni?
Hogy lenne? :D
100-ért még kétütemű Wartburgot se kapsz normálisat.
Swiftből 200 körül már vannak mérsékelten lepukkantak. De amiket nyugodt szívvel megvennék, 300 környékén árulják.
A használtautó.hu-n most 65000Ft-ért van a legolcsóbb,aminek most jár le a műszakija : [link]
Ebben legalább nincs titok, és ha az ember rákölti azt a + 130000Ft-ot lehet hogy jobb lesz mint a 200-ért vásárolt. Sajnos sokan kozmetikázzák az autót eladás előtt,hogy minél jobban tudjon belőle "kiszállni",és lehet hogy jobban néz ki pillanatnyilag,de egy év múlva lehet hogy arról is leesik a küszöb. Én mondjuk magamnak javítok,/karosszériás munkát is/,de ha van egy lakatos ismerős,egy ilyen autó még nem nagyon lehet annyira elrohadva,hogy 50-60-ból ne lehessen kilakatolni,és 10-20ezerért javítófényezést csináltatni ahol fontos, a fennmaradó pénz mehet a fékekre futóművekre,esetleg új gumira.Ja és kerülném a metálfényes autót ennyi idősen,mert sokkal drágább a javítása,és házilag is necces.
Ha motorikusan jó,(esetleg egy vezérlés csere,de ez ajánlott minden használt autó vásárlásnál,mert nem lehet tudni hogy mikor,hogyan és mit cseréltek,mert van hogy a szerelő is átveri az eladót)és ki vannak javítva a hibák,eltolod műszakira és lesz egy olyan autód,amit jobban átlátsz,hogy mi volt rajta javítva, mintha kicsit drágábban vettél volna egy "szebbet".
Persze,nem vagyunk egyformák,
Én 150.000-ért vettem három éve a 93-as első magyar Swiftet. A szokásosakon (szíj, olaj, olajszűrő, levegőszűrő) kívül
szélvédőcsere (agyonkarcolt, jégkaparós volt)
kipufogódob (középső és hátsó)
jobb első gömbtámasz (lengőkar)
hátsó fékbetétek
kellettek eddig csak. Meg persze benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!