Nem tudok kijönni az udvarból a kocsival a hó miatt. Ötletek?
Figyelt kérdés
Leesett a nagy hó az autóm egy hete az udvarban áll szükségem lenne rá de nem tudok vele kijönni.. tiszta hó minden kicsit olvad is igy még jobban csúszik.. picit lejtes a terep és kb 30métert kéne (tolatva....) megtennem..2013. márc. 30. 14:17
3/22 anonim válasza:
lapátold el esetleg utána szórj rá apró kavicsokat, ha elakadnál valami régi szőnyeget teríts az autó elé (jó az autó szőnyeg is ha nem gumi)
4/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom ellapátolni mert iszonyat hepehupás földes a talaj... ahonnan tudtam már végig ellapátoltam :(
2013. márc. 30. 14:25
5/22 A kérdező kommentje:
a szőnyeg meg sajnos gumi... :( gondoltam salakra de semmit nem ér a 20cm vastag hó tetején :S
2013. márc. 30. 14:25
6/22 anonim válasza:
30 méter? elég jó hosszú udvarod van, de ha nagyon kell az autó, akkor kénytelen leszel mégjobban lapátolgatni, és valamivel felszórni, hamuval vagy valamit végig terítesz az úton, pl két 3-4 méteres szőnyeget leterítesz egymás után, átmész rajtuk megállsz az első szőnyegen és a hátó szőnyeget előre teszed, és így haladsz kifelé!
7/22 anonim válasza:
Van otthon ujsag? Sok-sok ujsag
8/22 anonim válasza:
20 cm hó tetején? azt mondtad hogy már ellapátoltad, akkor hogy maradt 30 cm hó? kéne az autó de nem akarsz dolgozni érte! akkor sétálj vagy dolgozz! és lapátold el
9/22 szántóvető válasza:
ha attól félsz hogy legurulsz a lejtőn akkor ne indulj el.egyébként ha van téli gumid akkor valószínűleg sikerrel fogsz járni.
10/22 A kérdező kommentje:
az udvar pontosan 50méter hosszu :D de szerencsére nem mentem a végéig :) akkor megpróbálom ezt a szőnyeges megoldást ha találok :S :) újságpapírom meg sajnos nincs mert azzal gyújtottam be (hogy legyen hamu ami majd kisegít ilyen helyzetben :D de nem jött össze.. :( )
2013. márc. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!