Kocsival jártok bulizni? Hogyan oldjuk meg az autókérdést?
Egyikünknek sincs saját autója de van aki ragaszkodik hozzá hogy autóval menjünk discoba mert a busz csak reggel fél5kor indul és gyalog messze van a disco,(10-15km)taxi kizárva mert az baromi drága.
Legutóbb én vittem kocsit és egyik haverom vezetett mert ő nem iszik. A gond csak az hogy nekem is el kell kérnem otthon az autót és ez pénzbe kerül mert többet kérnek mint amennyibe kerül az üzemagyag. Van aki beadott a benzinbe, van aki meg pofátlanul vitette magát, elmentünk érte, hazavittük. Van akitől nem kérek pénzt mert ő is vitt már kocsival párszor.
Szerintetek is durva az h másfél órát kell várni a buszra buli után?
Megmondod nekik hogy csak akkor van fuvar ha fizetnek előre.
A baráti társaságommal mindig autóval járunk szórakozni, 4-5 en pont elég egy autó ehhez, én nem iszom mert gyógyszert szedek szóval én vagyok a sofőr. Nekem elég volt egyszer az hogy valaki nem fizet közöltem vele hogy akkor legközelebb csak akkor ha előre adja a pénzt.
Helló!
Te szerencsés helyzetbe vagy, nekem az első busz 6:30-kor indul :D
Én simán maradnék addig bulizni amíg nem jön a busz. 4ig már csak bírtok bulizni, utána fél óra és indul :P
Én is 10 kmre lakok és mi taxipénzt szoktuk szétdobni. Megyünk a taxishoz, megmondjuk, hogy 2000 Ft van, vigyen el a falu elejéig... Onnan már fél lábbal is haza lehet gyalogolni. Lehet egy pár taxis nem visz el annyiért, de meg lehet próbálni, úgy is találsz egyet (márha taxiállomásról találsz kocsit) :D
Amugy mennyié kapod meg az autót?? Sztem így lealkudva és szétdobva nem sok a taxi. Nyilván te jársz jól, mert tuti hogy nem 500at költesz a kocsira.
Meg akkor mindenkinek lehet inni ;)
# 4-es vagyok
Mi is írtunk, de nekünk nem jött be :(
"Miért nem buliztok addig, amíg jön a busz és akkor nem kéne autó."
Mert azt utolsó busz fél 11kor indul hazafelé és a disco meg 10kor nyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!