Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsival jártok bulizni?...

Kocsival jártok bulizni? Hogyan oldjuk meg az autókérdést?

Figyelt kérdés

Egyikünknek sincs saját autója de van aki ragaszkodik hozzá hogy autóval menjünk discoba mert a busz csak reggel fél5kor indul és gyalog messze van a disco,(10-15km)taxi kizárva mert az baromi drága.

Legutóbb én vittem kocsit és egyik haverom vezetett mert ő nem iszik. A gond csak az hogy nekem is el kell kérnem otthon az autót és ez pénzbe kerül mert többet kérnek mint amennyibe kerül az üzemagyag. Van aki beadott a benzinbe, van aki meg pofátlanul vitette magát, elmentünk érte, hazavittük. Van akitől nem kérek pénzt mert ő is vitt már kocsival párszor.

Szerintetek is durva az h másfél órát kell várni a buszra buli után?

2013. márc. 27. 14:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Van aki még mondta is h beszáll pénzzel de aztán "elfelejtette".
2013. márc. 27. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért nem buliztok addig, amíg jön a busz és akkor nem kéne autó.
2013. márc. 27. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Megmondod nekik hogy csak akkor van fuvar ha fizetnek előre.

A baráti társaságommal mindig autóval járunk szórakozni, 4-5 en pont elég egy autó ehhez, én nem iszom mert gyógyszert szedek szóval én vagyok a sofőr. Nekem elég volt egyszer az hogy valaki nem fizet közöltem vele hogy akkor legközelebb csak akkor ha előre adja a pénzt.

2013. márc. 27. 15:11
 4/12 anonim válasza:

Helló!

Te szerencsés helyzetbe vagy, nekem az első busz 6:30-kor indul :D

Én simán maradnék addig bulizni amíg nem jön a busz. 4ig már csak bírtok bulizni, utána fél óra és indul :P

Én is 10 kmre lakok és mi taxipénzt szoktuk szétdobni. Megyünk a taxishoz, megmondjuk, hogy 2000 Ft van, vigyen el a falu elejéig... Onnan már fél lábbal is haza lehet gyalogolni. Lehet egy pár taxis nem visz el annyiért, de meg lehet próbálni, úgy is találsz egyet (márha taxiállomásról találsz kocsit) :D

Amugy mennyié kapod meg az autót?? Sztem így lealkudva és szétdobva nem sok a taxi. Nyilván te jársz jól, mert tuti hogy nem 500at költesz a kocsira.

Meg akkor mindenkinek lehet inni ;)

2013. márc. 27. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Írtok egy petíciót, és beadjátok a volánnak (vagy a bkv-nak). Ha nagy lenne az érdeklődés arra az időre a buszjáratra akkor esélyes hogy indítanak egyet. Szokott így is működni.
2013. márc. 27. 15:22
 6/12 anonim válasza:

# 4-es vagyok

Mi is írtunk, de nekünk nem jött be :(

2013. márc. 27. 15:29
 7/12 A kérdező kommentje:

"Miért nem buliztok addig, amíg jön a busz és akkor nem kéne autó."

Mert azt utolsó busz fél 11kor indul hazafelé és a disco meg 10kor nyit.

2013. márc. 27. 15:39
 8/12 anonim válasza:
De a válaszoló az első buszra értette :D ami fél5kor indul :D
2013. márc. 27. 15:52
 9/12 A kérdező kommentje:
jah h a reggeli buszig? mert akkor már alig vannak a discoba, a helyiek hazamennek. Meg addig senki se akar bulizni.
2013. márc. 27. 15:53
 10/12 anonim válasza:
De mennyit fizetsz ha elkéred a kocsit és mennyi a taxi?
2013. márc. 27. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!