Kocsival jártok bulizni? Hogyan oldjuk meg az autókérdést?
Egyikünknek sincs saját autója de van aki ragaszkodik hozzá hogy autóval menjünk discoba mert a busz csak reggel fél5kor indul és gyalog messze van a disco,(10-15km)taxi kizárva mert az baromi drága.
Legutóbb én vittem kocsit és egyik haverom vezetett mert ő nem iszik. A gond csak az hogy nekem is el kell kérnem otthon az autót és ez pénzbe kerül mert többet kérnek mint amennyibe kerül az üzemagyag. Van aki beadott a benzinbe, van aki meg pofátlanul vitette magát, elmentünk érte, hazavittük. Van akitől nem kérek pénzt mert ő is vitt már kocsival párszor.
Szerintetek is durva az h másfél órát kell várni a buszra buli után?
Volánnak hiába írtok, szűntetik meg a munkás járatokat is, akkor nehogy már indítsanak nektek egyet bulizásért, ugye nem gondoltátok komolyan.
Nálunk van autó, bár eddig nem sokszor voltam bulizni úgy hogy saját autó és vezettem is. Havernak van autója, meg a baráti körbe mindenkinek a családi körbe, és így lehet menni.
nekünk taxi kizárva, mert 40 km a város. Benzint összedobjuk, meg a sofőrnek álljuk a belépőt, meg esetleg amit iszik(alkoholmenteset).
és nem csak 40 km-re megyünk bulizni, voltunk már 130km-re is a balatonra. És mindenki adja a benzinpénzt, nincs ebből probléma. Ha defektet kapunk, összedobjuk a pénzt a javíttatásra.
Taxit szét szoktuk dobni, így korrekt.
Amikor autóval jártunk bulizni akkor volt 2-3 ember, aki tudott kocsit hozni.Mindig más hozott.Igaz, akkor még nem 430volt a benzin, pedig még a felét sem kerestem mint most.
Le kell ülni a haverokkal?skacok ennyi a kocsi, dobjuk össze és kész.Ha nem, akkor kisnyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!