200ezer alatt A2es jogosihoz milyen motort válasszak?
Figyelt kérdés
Szempont az olcsó fenntarthatóság és az, hogy lehetőleg váltóval rendelkezzen. Csoperek nem érdekelnek.2013. márc. 29. 14:41
1/6 anonim válasza:
milyen motorral tetted le a jogsit? Én azt ajánlom.
2/6 anonim válasza:
MZ, Jawa (ezekből ennyiért elég szép állapotúakat kapsz, legnagyobb fenntartási költsége max a benzin lesz...)
Vagy valami 125ös gép.
Sajna kevés a keret, ennyiért max ilyeneket kaphatsz, de ezek is megfelelnek a célnak!
3/6 anonim válasza:
Hát ennyi pénzért nem tudsz jó 250-est venni, de ha már megvan a jogsid, akkor kéne gyűjtsél egy kicsit, és vegyél egy erős 250-est (Suzuki Bandit, Kawasaki ZZR/ZXR, stb)
4/6 anonim válasza:
Kevés van. Én néznék egy Honda Dominatort, az is belefér a kategóriába, és ha enyiért nem is, 300000-ért talán már lehet találni. Nem kell konkrétan Dominatort, csak arra céloztam, hogy könnyeben találsz 35KW alatti 500-600-ast ennyiért, mint kisköbcentist. Pl. Kawa ER5, Suzuki GS 500, ha szerencsés vagy, akkor Honda CBF 500...
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz, találsz 200000-ért is... Bár lehet, hogy érdemes lenne kicsit még spórolni rá. Ajánlom a hasznaltauto.hu -t. Jó keresést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!