Diesel motor hogy alakithato át lpg re?
Vegyeshajtááás? Kamionban? Egy ilyet sem láttam még, olyat sem hogy kamionba LPG-t töltenének. Olyat igen mikor a pilóta benzint nyomott bele tévedésből, de akkor tanultam is pár új káromkodást.
Viszont a dízelmotor teljesen gázüzeművé alakítása a technológiai sajátosságok miatt igen nehezen kivitelezhető, gyakorlatilag lehetetlen. A gyújtásrendszer hiányán kívül a magas kompressziós végnyomás is problémát okoz, ezen bukik is a mutatvány, a teljes motor és szelepvezérlés-átalakítást már nem is említem.
Hát ezen besírtam. Pár kérdés :
1.,Mint ahogy előttem is írták a kompresszió viszony...azt hogy oldod meg ? Veszel/csinálsz csökkentett kompressziót dugattyúkat ?
2.,Hogyan írod meg a gyújtás programot? Esetleg mechanikus gyújtást alkalmazol ?
3., Min keresztül jut a gáz az égéstérbe,illetve mekkora mennyiségbe? (Felteszem egy személy autó befecskendező rendszere nem elégíti ki egy munkagép üa. igényét,főleg terhelésen).
Tehát nem tudjuk , az elégséges befecskendező rendszer méretét sem .
4.,Az injektorokat/befecskendezőt hogyan faragod be ? Tervezel üzemanyag hidat is hozzá ?
5.,Miért nem tudsz helyesen írni ?
6., Szerintem ezt hagy szakemberekre (pl.gépészmérnökök) lehet ,hogy ők jobban értenek hozzá mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!