Mennyiért lehet venni jó állapotú 50-es endurot papírokkal?
Figyelt kérdés
Yamaha DT, Derbi Senda, stb.2013. márc. 28. 18:31
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy papírokkal. A hirdetésekben: Okmányok nélkül
2013. márc. 28. 19:02
3/9 anonim válasza:
papírokkal sehogyan 1 papíros jut 100 nem papíros
4/9 anonim válasza:
50-esre milyen papírt szeretnél, úgy mégis?
5/9 anonim válasza:
50 ccm-es motorra milyen papírokat akarsz? Ha megveszel egyet akkor írtok egy adásvételit, madj az adásvételivel meg az irataiddal besétálsz egy biztosítóhoz, ott megkötöd a biztosítást, felveszel egy bukót és mehet a menet.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ahol az áll, hogy érvényes magyar okmányokkal az mit takar?
2013. márc. 28. 19:28
7/9 anonim válasza:
Talán itthon vették újonnan, vagy hivatalos kereskedésből használtan és megvan hozzá a számla. Mint ahogy már előttem is leírták, egy sima adás-vételi, ez alapján egy biztosítás és annyi.
8/9 anonim válasza:
Azt, hogy a hirdető ész nélkül kattintgatott mindenhová, amikor feladta a hirdetést!
:)
9/9 illés12 válasza:
Hát vegyél olyan motort akkor amin van rendszám ahoz kell érvényes magyar okmány az 50 esekre csak biztositást kötsz és kész.... Derbit én vettem 100 ezerért tavaly a mai napig nem volt vele gond azt javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!