Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson értékbecslés?

Lajkaja kérdése:

Simson értékbecslés?

Figyelt kérdés

Tudom már unjátok az efféle kérdéseket,de mindenképpen meg kell kérdeznem :)

Őróla lenne szó:

[link]

-régi a kép,azóta kapott új kipufogót !!

-megvan az eredeti forgalmija is,így akár rendszámozni is lehet !

Első motorom,de most,hogy lehetőségem nyílt megcsinálni nagyobbra a jogsit és már kinéztem az utódot (Pannonia T5 ,megszerettem a 2t műfajt)kíváncsi lennék mennyiért tudnám majd eladni a nemes cél érdekében :) !

Előre is köszi

2013. márc. 27. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Sógorom nem rég adta el az ő vasát. Kb ilyen állapotban lehetett, csak a tank volt rajta az 50-es szimóé. Elég régóta árulta,ha jól tudom 20E körül vitték el(+- 2E forint)

Remélem szerzel 1 jó pancsit!!!!

2013. márc. 28. 00:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi !
2013. márc. 28. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
30-40 max
2013. márc. 28. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
55-60 ;)ha jó a blokkja.
2013. márc. 28. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha 4 sebis és nem kisipari kipufogó van rajta én 50-55-től nem adnék érte többet. Ha egy mostani képet mutatnál róla úgy jobb lenne. Az egész kerék festve van?
2013. márc. 29. 16:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez még a 3 sebis korszakból való,a kipufogó,háát , Németországból lett rendelve szép szivarvégű ("majdnem" úgy néz ki mint a Pannoniáé :D )
2013. márc. 29. 18:13
 7/9 anonim válasza:
Ha ez a én motorom lenne, kicsit még költenék rá, és úgy jobban vinnék el. Tapasztalatból mondom:Régi s51n-esemet 50-re becsülték fel, kicsit felújítottam és 90-ért adtam el. Ja és a felújításra 25 ezret költöttem. Szóval megéri! De kéne egy újabb fotó is!
2013. márc. 30. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben,megpróbálok majd egy újabbat is csinálni ! :)
2013. márc. 30. 22:51
 9/9 anonim válasza:
Nekem az tetszik a motorban hogy még a lengés csillapítónak nem nevezhető "valami" is le van festve:)
2013. aug. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!