Milyen családi autót ajánlanátok 400e ft körül ami nem visz csődbe ha vmi baja van és gazdaságosan fenntartható?
Szerintem 4-500 000-ért lehet venni kocsit, és az baromság hogy mégegyszer annyit rá kell költeni. Tavaly vettem B vectrát Isuzu motorral 490-ért, és csak a 4 db központi zár motort kellett kicserélnem rajta, 28000 forint volt. Ráadásul tudtam a vásárlásnál hogy szarok ezek a motorok benne. Még volt egy vezetékszakadásom a kocsiban, nem mutatta a hőfokot, filléres javítás volt. Lehet hogy nekem is rá kell költenem a vételárat a javításra ahogy előttem lévő válaszoló írta, de több év lesz mire elérem azt az összeget.
Összefoglalva lehet ennyiért autót venni, nyitott szemmel kell vásárolni, tudni kell a kinézett autó típushibáit. Kell egy kis szerencse is, de nem kell félni a 400 ezres kocsitól. Ráadásul az ilyen kocsik idősek, és fillérekért lehet kapni hozzá alkatrészt. (400 000-ért veszel működőképes kocsit műszakival, és ha gubanc van kapsz 100 000-ért komlett donorkocsit is akár. Egy új autónál ennyi egy vezérműszíjjcsere)
" Olyan környéken lakok ahol nem a legbiztonságosabb egy autó élete kint éjszaka."
Akkor próbálj meg a minimál árkategóriában gondolkodni, és olyanban amit nem annyira szívesen lopnak, pl: [link]
Akkor még egyszer:ezzel mi a gond?
Ezért a pénzért nagyon szép állapotút nem fogsz tudni venni, én négyet néztem meg, amire ráfogtam egyre: rozsda alig, viszont fényezési hiba, az akad.
A típusról itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!