Milyen illatosítót használnátok a kocsiba ha gazdaságosan akarjátok tenni?
Figyelt kérdés
nekem olyan van amit a fütőhöz kell tennem, de akárhányszor utántöltőt veszek 900ft.2011. dec. 9. 19:38
2/10 anonim válasza:
A tescoban lehet kapni fakupakos illatosítót. Az nagyon jó mert egyenletesen illatozik, a kupakját kell beitatni úgy hogy fejjel lefele fordítod pár másodpercre. Kb 2hónapig elég és 600ft.
3/10 anonim válasza:
minden karácsonyra kapok 2-3 üveg arcszeszt. mivel nemborotválkozok(csak géppel) így az arcszeszt nemtudtam évekig mire használni. de rájöttem hogy autóillatosítónak tökjó. letekerem a kupakotés beállítom a pótkerék mellé hogy neboruljon ki...
4/10 atilis válasza:
Egy doboz gyufa, 10 ft. Egy szálat minden indulás előtt elégetsz.
5/10 anonim válasza:
wunderbaum everfresh nekem ez vált be, évek óta csak ilyet veszek a teszkóban sincs húzós ára
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor én elég drága módszert használok:D Van itthon arcszesz én sem használom:DD
2011. dec. 9. 20:54
7/10 anonim válasza:
Én mikor szagosodik a kocsi kiganyédzom és egy 120Ft os olcsó illatosítót szoktam venni bele valami bevásárlócsarnokban. Spár lidul tescó ilyen helyekről.
vanilia /narancs illatba mert abba nagy csalódás nem érhet.
Sok különbség nincs bennük.
Az új autó szagot azt hanyagolom. szerintem nem volt normális aki kitalálta XD. Zsírszag.. :D azt ingyen is tudok csinálni csak bezsírozok ezt azt. :P
8/10 anonim válasza:
Amúgy én is fenyőfa..
Az a legolcsóbb..
9/10 anonim válasza:
Fenyőfa és én letépem róla az összes nejlont nem bírom elviselni hogy fél nejlon lógjon róla vagy ilyesmik. Lehet úgy tovább bírná de nem érdekel. :)
10/10 anonim válasza:
Nagy BRISE zselés WC-illatosító félig nyitottan az ülés alatt!
Ennél tutibb nincs.
Szerintem.
Én citrus-párti vagyok.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!