Miért kell beszólogatni annak, akinek egy kicsit jobb autója van?
"Direkt nem vett A4-es Audit, ami jóval feltűnőbb lett volna."
Miért másoknak akar autót venni? Nekem BMW-m van igaz fapados meg nem mai de leszarom ki mit gondol.
utolsó: az új Passatokban tudtommal már CR diesel van.
Nem hiszem, hogy csak úgy beszólogatnak az emberek, főleg olyan gyakran, hogy ebből kérdés lehessen.
Talán a barátod rendesen felvágós és szemet szúr az embereknek. Hangoskodik v. gyorsan hajt, gumifütty, zene vagy akármi.
Csak azt ne mond, hogy teljesen átlagosan, nagypapásan parkol le és száll ki és beszólogatnak, mert ezt senki nem hiszi el. És 24 évesen komoly küzdősport múlttal nem lehet rendelkezni. Legfeljebb jól csinálja. Majd 35-40 évesen elmondhatja, hogy nagy a múlt.
Így már el tudom képzelni. Más esetben nem, mert akkor minden fiatal jó autóval rohangáló panaszkodna, hogy állandóan beszólnak neki.
Nekem csak olyan szokott lenni, hogy megkérdezik, hogy milyen kocsim van? Mondom, hogy Astra. Erre szinte mindenki legyint egyet és rögtön egy 15 éves rozsdásodó kasznijú fapados F Astrára asszociálnak.
Aztán nekem kell magyarázkodnom, hogy ez egy J Astra olyan felszereltséggel, amivel tudomásom szerint öt darabot adtak el összesen az országban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!