Miért kell beszólogatni annak, akinek egy kicsit jobb autója van?
Figyelt kérdés
Egy új Passatról van szó...2013. márc. 27. 16:08
11/34 anonim válasza:
De ha szükséges levezetem neked nyelvhelyességi szempontból miért nem derül ki. :)
12/34 A kérdező kommentje:
Kedves Nyelvész! :D Lehet, hogy rosszul fogalmaztam... Konkrétan arra gondoltam, hogy miért jó az embereknek az, hogy beszólnak egy olyan embernek, akinek jobb autója van az átlagosnál.
2013. márc. 27. 17:03
13/34 anonim válasza:
Azért kérdező hadjuk már ezt a hülyeséget hogy a parkolóba beszólogatnak neki ezt te magad se hiszed el:)
14/34 anonim válasza:
Szaros Passatra senki nem szól be, de szemtől szembe más kocsira se. Jó nagy kamukérdés.
15/34 anonim válasza:
Persze hogy kamu nem szólogatnak csak be így emberek.
Érdekes nekem 6 éves Mondeom van de még senkise szólt be
16/34 A kérdező kommentje:
Szaros Passat? Gondolom neked egy 15 éves Suzukid van kemény csávó...
2013. márc. 27. 20:00
17/34 A kérdező kommentje:
18:42-es, mi értelme lenne ezt állítania? Eléggé a szívére veszi ezeket a beszólásokat, pl. cukrászda parkolójában: "Hülyegyerek, Apuci kocsijával" stb.
2013. márc. 27. 20:03
18/34 anonim válasza:
Ismerőseim között van, Q7, X6 meg Panamera is. Senki nem szólogat be, utóbbi 2-t inkább megcsodálják a parkolóban és kérdezgetnek róla.
Na ezekhez képest a Passat egy játékszer.
19/34 A kérdező kommentje:
Ha már így leszólsz egy Passatot, megkérdezhetem, hogy Neked milyen autód van? (Bár névtelenül bárki bármit mondhat... )
2013. márc. 27. 20:41
20/34 anonim válasza:
Maximum úgy mondják hogy apuci kocsija meg stb hogy ő azt ne hallja. Te most komolyan azt hiszed hogy számára idegen emberek csak úgy oda mennek és megmondják neki hogy könnyű apuci kocsijával meg stb. Másrészt 24 éves.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!