A Simson S51B mennyire jó, valamint megérné-e költeni rá?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 00:42
1/3 anonim válasza:
Ez igazán attól függ hogy mire kell? Nekem 12éve van simom,falun lakom,nekem tökéletes!!! B tipus pedig kifelyezetten jónak mondható. Nem beszélve a fentartási költségekről. Olcsó.
2/3 anonim válasza:
Ha működik mindene,akkor nem kell rá költeni,ha meg valami cserés azt bontottal érdemes cserélni.Amit meg kötelező rá költeni azt meg úgy is rá kell költeni.
Ha azért költesz rá hogy jobban menjen hogy kihegyezed,az mind kidobott pénz lessz mert azt már soha nem fogja visszahozni.
Ha saját magadnak csinálod akkor érdemes patika szintre felhozni a motort és akkor egy megbízható masinád lessz ha jól karbantartod.
3/3 anonim válasza:
25 éve van nekem is .Nincs az a robogó amivel felcserélném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!