Hogyan lehet így forgalmi vizsgát tenni?
vizsga előtt nem kellett volna már vezetni és nem lett volna szabad hogy az oktatód lefárasszon elmélettel, magyarázatokkal
Gondolom összekavart
Sajnálom.
Talán meg kellene próbálnod egy másik autósiskolánál, mert kifejezetten vannak olyanok, akik csak a pénzt akarják lehúzni.
Próbálj meg nyugodt maradni, összpontosíts. Menni fog!
Nyilván kifárasztott a 100 perc és még izgulós is vagy... Próbáld kiverni a fejedből a negatív gondolatokat, amennyire lehet. Én is csináltam pár apró hülyeséget az első alkalommal, hajajj, én is izgulós vagyok nagyon. Én is nagyon sok óra után voltam, még külön is gyakoroltam egy elhagyatott helyen, motorom már volt, nem egyszer vertem oda akkor :D A bukás után még gyakoroltam egy sort, összpontosítottam, elhatároztam magam és sokkal magabiztosan mentem legközelebb. Persze a tanulás inkább utána kezdődött, immár jogsival :)
Valami agykontroll könyvben szerepelt valami olyasmi (egy rém bénán induló, de oktatóvá váló ember példájához írva), hogy ha lassan érkezik meg a siker, az nem jelenti azt, hogy béna és alkalmatlan vagy... Az csupán azt jelenti, hogy lassan érkezik meg a siker.
Egy kalappal és fel ne add ;)
Amúgy a hibáid tipikusan ilyen izgulós kezdő dolgok, nem tudsz még mindenre figyelni, miközben elfoglal, hogy izgulsz... Belejössz, mint szinte mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!