Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlotok?

Milyen motort ajánlotok?

Figyelt kérdés

Milyen motorok vannak amik az alábbi feltételeknek megfelelnek:

-600ccm

-300000ft körüli árban

-Túraendúró, vagy olyan túragépek amikkel azért egy kátyúkkal alaposan tarkított magyar aszfalton sincs gond.

Az nem probléma ha pár éves a gép, sőt, előny ha egyszerű szerkezet(léghűtéses, karburátoros)

A másik dolog meg hogy nekem valahogy jobban tetszenek a dupla kipufogós gépek :)

Szóval milyen típusok felelnek meg ezeknek a követelményeknek?

2013. márc. 25. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Régi (1990-95-ös) Suzuki GSX-F, vagy ugyanilyen évjáratú Honda CBF. Ezek sportosak, meg kényelmesek is egyben. Gyárilag nincs dupla kipufogóval, de nagyon sokra tettek utólag ilyet. Sokkal szebb a hangja tőle, és az erején is érződik.
2013. márc. 25. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:

A Suzuki annyira nem tetszik, de a Honda igen :)

Persze még várok válaszokat.

2013. márc. 25. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Túraendurot kért a kérdező, nem sport túrát. Szóval kis szerencsével belefuthatsz ennyi pénzért egy Aprilia Pegaso 650-be, vagy Honda Dominator 600-ba.
2013. márc. 25. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
ja bocsi, a Honda Dominator is 650es, elírtam.
2013. márc. 25. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Az Aprilia teccetős :)

Viszont az áruk megvan, és pont 36kw... (A2es jogsi határa 35kw :/)

2013. márc. 25. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Nézegettem Honda endúrókat, elég sok van ami inkább túramotor alkatú mint krosszmotor alkatú, de az oldalukon a legrégebbi 2008-as. Régebbiek milyenek vannak amik hasonló alkatúak?

Hondákról szinte csak jót hallottam eddig megbízhatóság terén, ezért húznák inkább a Hondák felé :)

2013. márc. 28. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
2013. márc. 29. 09:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ez hasznos link.

Ment a pacsi mindenkinek:)

2013. ápr. 2. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!