A2es jogsihoz fel millo alatt milyen motort ajanlotok?
Ennyiért tudsz venni jó állapotú olaszból behozott kawasaki gpz,er5 amikben kevés a kilóméter is és látszik rajta.
debrecenben van egy arc aki ilyenekkel foglalkozik és az átírást és műszakit is megoldják.
De ha nagyon olcsó akarsz lenni akkor 250 etz :) pedig az sem olcsó! :)
Ha rám hallgatsz akkor amit az előző válaszadó linkelt abból azt a bontószökevény ZXR-t elfelejted a Bandittal és az FZ-vel karöltve.
TANULJ a HIBÁMBÓL! :S Felejtsd el ezeket a kis ccm-es soros 4 hengereseket. Pörögnek mint az állat, és ugye hozzád-hozzánk hasonló fiatalok veszik meg tanuló gépnek akik nem igazán kímélik ( én igaz nem az agyon hajtós táborba tartozom) 2-3 évre, aztán tovább és továbbadják addig amég meg nem áll valakinél. Mivel csak kis időre kell tanulógépnek így senki sem akar rá komolyabb összeget költeni.
Bandit 250-em volt. 150-et ráköltöttem. Sz@r maradt. Továbbadtam... Pörgött mint az állat, cserébe sokat evett.
Ha olcsón fenntartható gépet szeretnél akkor 1-2 hengerest vegyél. 1 hengeresek esznek vagy kemény 3L-t, Bandit meg MINIMUM 5L-t, ha óvatosan hajtod.
Ajánlom:
(FŐLEG EZT!!)
(Ez is kiváló vétel lehet, ha igaz.)
Látom nem vetted észre hogy Én KAwa párti vagyok.
A többi mocit csak példaképpen linkeltem be mert azok is jobbak mint amit utoljára belinkeltem.
A 250-es sportmotrooknál igen az egy elég érdekes kategória mert kevés ember van aki vigyáz rájuk,de viszont nem lehetetlen jó gépet kifogni.
A suzuki 500-as sem jobb a Kawasakiknál,meg a Hondák sem.
Amúgy a honda cb sem egy jó széria.Meg van egy olyan mondás is hogy minden villanyoszlopra jut egy hondás :)
Ki Kawasakis, ki Yamahás, azt a kutyát sem érdekli. Én párttatlan vagyok. Eddig volt Yamahám, tavaly szeptemberben adtam el a Suzukimat...
Megbízható, olcsón fenntartható motort kért, és azért egy kis sor 4-es nem épp az. Főleg, ha geb@sz van vele. Gatya is rámegy, ha belpiacos (bandit, zxr, fz is az meg az fzr is...)
Ezek a sor kettesek pedig pont a megbízhatóságról híresek.
Azt meg nemtudom honnan vetted, hogy a CB széria nem jó...
1969-ben jött ki a CB 125. (A CB 50 nemtudom mikor, de előtte...)Egész biztos, hogy, ha egy rakás.... lenne már abbahagyták volna és nem fejlesztenék fel egész az 1300-asig
:DD Kész vicc :DD
Oké... Akkor nyugodtan maradj az MZ-nél.
Hyosung épp azt nem ajánlanám,akkor már inkább egy hondát.
De ha kawás a család,akkor neked miért nem jó a Kawasaki,mármint azoknál jobb gépet alig találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!