Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat punto 1 hideginditas?

Fiat punto 1 hideginditas?

Figyelt kérdés

96-os 1.2 ELX tipusu punto

Reggelente elso inditozas: teker, teker de nem indul be a motor

Masodikra: beindul a motor, felporog majd docogve leall. Ha tartom a gazpedalon a labam 15-20mpig, akkor nem fullad le.

Harmadjara: beindul rendesen es nem fullad le.

Elvittem egy szervizbe, ahol kicsereltek a fotengely jeladot hogy az a rossz..kerult ez egy 20asba, de semmivel sem lett jobb..

Kicsereltem a benzinszurot, acpumpat neztem az ules alatt, semmi benzin, benzinsag sem volt.

Valami otlet valakinek amit erdemes lenne megnezni, esetleg hazilag megtdom nezni?

2013. márc. 25. 12:33
 1/4 szántóvető ***** válasza:
100%

főtengely jeladó?hogy mi köze a hidegindításhoz azt nem tudom :)

azt tudom javasolni hogy kísérletezz.önts fél deci benzint a karburátorba(szívótorokba)a reggeli indítás előtt.ha működni fog leállás nélkül akkor visszafolyhat a tankba a benzin tehát visszacsapó szelep.lehet hogy béna ötlet de jobbra nem telik tőlem.

2013. márc. 25. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

egy szántóvető (régiesen paraszt), minek ír ekkora butaságokat egy autós rovatba,

karbiba öntsön benzint,

injektoros a motor,nincs már porlasztó ,nincs karbi,

2013. márc. 25. 13:10
 3/4 szántóvető ***** válasza:
100%

te aztán jó nagy marha vagy.anyai ágról örökölted ugye?két bőgés között mondjál már nekem olyan autótípust amelyik AC-pumpás és injektoros.miközben az agyatlan fejeddel gondolkozni próbálsz nézegessél képet.

[link]

2013. márc. 25. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
13.1O-es.Remélem nem autószerelő vagy....
2013. márc. 25. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!