Fiat Punto 94es 1.6os hidegen vagy 10. re indul be. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Amikor nagy hideg van szinte lehetetlen beindítani.Jó időben bármikor beindul.2012. jan. 25. 11:10
1/11 anonim válasza:
dízel jószág ?!
önindító,kábelek,izzítógyertya,porlasztócsúcs,eltömődött-befagyott,vizes üzemanyagszűrő.....vidd el doktorbácsihoz,mert mégjobban gallyravágod,meg még vehetsz egy új akksit is....
2/11 A kérdező kommentje:
Benzines!
2012. jan. 25. 11:29
3/11 A kérdező kommentje:
Illetve a műszerfalon világít a befecskendező piros lámpa.
2012. jan. 25. 11:49
4/11 A kérdező kommentje:
Holtpont jeladó esetleg nem lehet?
2012. jan. 25. 13:17
5/11 anonim válasza:
akkor passz,dízelest vágom jól.
vidd el kiolvastatni a komputerét,pár ezer az egész
mondjuk én a feleségem benzines citroenjét 2 helyi autószerelőhöz elvittem,sufni-hibakód kiolvasásra-----semmi,elvittem hivatalos szervízbe-7000 Ft-ért,de legalább megmondták konkrétan,hogy mi a baja !
6/11 lodarazs válasza:
Akku. milyen állapotban van?
Lehet gyenge akku.-tól,mert lassan forgat.
Lehet hűtőf. hőmérséklet jeledótól, pl. +2
7/11 lodarazs válasza:
folyt.:
tehát +20 fokot érzékel a -10 helyett.
Lehet alacsony üzemanyag nyomástól is. kb ennyi.
8/11 A kérdező kommentje:
Motor hőfok jeladót cseréltem ami a motorhoz megy illetve azt is ami az órához,alapjárati motort is.Gyertyákat is.
2012. jan. 25. 21:43
9/11 A kérdező kommentje:
Volt diagnosztikán is 3millás készülék de az sem mutatott hibát azt mutatta hogy nincs egy test valahol a helyén.De nem hinném hogy ez miatt.
2012. jan. 25. 21:44
10/11 Dozer007 válasza:
Pedig valahol ott lesz a hiba... a hőfokjeladó környékén. Gondolom ha beindul nem erőtlen, stb... mert akkor más is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!