Ki lehet az aki ezeket egybe megveszi?
Ezt én értem természetesen.
De ha fogom magam, és lopok egy motort, nyíltán azt a látszatot szeretném kelteni, hogy a motor nem lopott.
Ezért hamisítok egy adásvételit Kiss Jóska nevére, aki Mucsajröcsögén lakik, mintha tőle vettem volna. Biztos nem fogod felkeresni a korábbi eladót, hogy tényleg létezik-e.
Sőt olyat is szoktak, hogy a saját adásvételijében a vevő résznél sem a saját neve szerepel, hanem ismét egy kitalált név, és azt mondja, hogy pl az unokaöccséé, csak ő külföldön van, és őt bízta meg az eladással.
Ez már kicsit gyanúsabb, de még mindig nem 100%, hogy lopott.
Azt gondolom, hogy az eladóból, környezetből, beszédéből jobban észre lehet venni, ha lopott egy motor.
Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy a motornak volt már 10 tulajdonosa, és valamikor a másodiktól lopták el még régen.
Ezért nyomonkövethetetlenek a robogók, és ezért jön elő minden évben, hogy be kellene rájuk vezetni a rendszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!