Ki lehet az aki ezeket egybe megveszi?
macilaci08
Énszerintem a gyűjtő sem h*lye
Azért 1 forintnál többet ér D
A véleményem az hogy ennyi jármű az átlag embernek teljesen fölös, sokkal jobban járna ha külön hirdetné meg.
De lehet h nem eladni akarja, hanem csak árulni D
Milyen papír kellene legyen egy 51 ccm-es motornak? Amúgy én 9 motort számoltam össze. Meg alkatrészek, meg biciklik.
Ennyiért valóban nem fogja szerintem eladni, mert kb ennyit lehet kiárulni belőle. És ki az aki ingyen dolgozik?
Ha mondjuk engedne egy 100-ast belőle, akkor még lehet jelentkeznének is.
Az ilyen emberek, amúgy nem vasasok, vagy cigányok, hanem 70-80 éves öreg papák, akik az életük alatt gyűjtötték össze ezeket, - fanatikusok.
Láttam már több ilyet is, nem adná el az istennek sem, pedig még menthetőek lennének, így viszont ott rohadnak el az udvaron. Most nem csak Simsonokról beszélek, hanem ritka autókról is.
Lefogadom, hogy ő se saját szándékból tette fel a hirdetést, hanem valaki nyomást gyakorol rá. Sőt lehet nem is tud róla. Vagy meghalt, és az örökösek eladják a holmikat.
De fel kell hívni, meg kell kérdezni, ki tudja, lehet még ritka "kincsek" is vannak ott, csak az nem látszik a képen. Lehet ez jó vétel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!