Melyik autót válasszam?
Figyelt kérdés
2 kocsi között vacillálok (1. autó lesz) árban egyformák.
Az 1.opel corsa
A 2.vw polo
A corsa kicsit jobban tetszik.A motorja is erősebb mint a polo-nak,kényelmesebbnek is néz ki.Viszont úgy általában nem hallottam túl sok jót az 1.2-es corsákról.Szerintetek ennyi pénzért melyik lenne a jobb vétel?
2013. márc. 24. 18:55
1/9 anonim válasza:
Szerintem a volkswagen jobb, mint az opel, sokkal megbízhatóbb.
2/9 anonim válasza:
Szerintem mindegy melyiket veszed. Ezek már ugyanolyanok. Amelyik jobban tetszik!
3/9 anonim válasza:
Képes lennél 4 ezer eurót kiadni ezekért a nyomi kávédarálókért? Ha már van lehetőséged külföldről behozni autót, szerintem jobban nézz körül, ezek rakás szarok, agyon kell pörgetni őket, és akkor sokat fogyasztanak, mégse mennek. Városon kivűl használhatatlanok, az élettartamuk egyenlő a nullával. 1.6 alatt szerintem NE vegyél autót!!!
4/9 anonim válasza:
Én a Polot venném annak ellenére, hogy régebbi típus. Ültem már mindkettőben de szerintem nem kerül semmibe, hogy elmész a használtautó piacra kipróbálni mindkét típust, az a a biztos. A Corsa inkább csajoknak való, nem tudom, lány vagy-e.
5/9 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló.Nekem azért a kor és a külső is számít 1 kocsinál.Nem tervezek városon kívül túl gyakran mászkálni vele.Amíg a 130-at kihozza gond nélkül én addig nem aggódok.Sőt...Max ha 1-szer kitévednék az autópályára,akkor lehetne gond a kocsival.de mivel 130 a max sebesség amit illene mindenkinek betartani nem szabadna h gond legyen.
4-es.Mind 2 tetszik,csak az opel kicsit konfortosabbnak,megkíméltebbnek hat.Mellesleg 19/f vagyok.
2013. márc. 24. 20:48
6/9 anonim válasza:
Értem, hát városon belülre még jók ezek, persze, de ha fiú vagy, hát egyik autó sem valami férfias. Ezek kifejezetten kicsi, női autók. 19 éves fiúnak én jobban eltudnék képzelni Opelből Vectra-t, Astra-t, VW-ből pedig Passat-ot, vagy Golfot. De még szerintem nézz körül a Toyota Avensis-ek között is. Ezek mindegyikéből kapsz fiatalt és nagyon jó autót, sokkal jobbat mint ezek. 4 ezer körüli pénz külföldön elég sokat ér, azért mondom, hogy nézz körül jobban! Pláne ha ilyen fiatal vagy. Te még tipikusan abba a korba tartozol, aki hamar megunja a dolgokat. Tudom, mert én is fiatal vagyok. :) Sok sikert az döntéshez!
7/9 A kérdező kommentje:
A kis kocsikat azért nézem mert nem vagyok vmi parkolás császár :D nem olyan rég szereztem meg a jogsimat,azért nézelődöm a kisebb kocsik között.De megfogadom a tanácsot :)
2013. márc. 24. 21:07
8/9 anonim válasza:
Nyugodt szívvel vedd meg a Corsát:) szép kis autó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!