Szerintetek milyen kocsi felelne meg az 'elso kocsimnak'?
Álmodik a nyomor... a zsiguli ott áll a sufniban, csak próbálkozik..
még benzinre sincs pénze, nem hogy műszaki fenntartásra...
Nem felelne meg első autónak! Majd akkor vegyél Ladát, ha már tudsz vezetni (6-8 év múlva). Mert, ha a Ladánál nem vigyázol, egy ilyen szép havas-jeges úton megcsúszol, letarolsz vele mindenkit az útról.
Lada nagyon jó! Nem kell félteni, van mérete...
Én Japánt vennék ha valami mást! A megbízhatóságuk és nyúzhatóságukban verhetetlenek! A Swift is!!!
Szerintem jó autó, szerintem kényelmes, olcsó hozzá az alkatrész, nincs sok elektronika benne, tehát nem kell hetente szervizbe menned és ha valami van te is meg tudod csinálni otthon, az tény hogy az újabb autókhoz képest magasabb a fogyasztás, de nyúzható és nem kell félned ha pakolni kell bele vagy le kell menni az aszfaltról, jobb a rugózása mint a legtöbb mai autónak, és magasabb is, tehát nehezen fogsz vele bárhol is fenn akadni.
A 14. válaszoló pedig nézze meg jobban azt a videót. A Priora-val (2170) szívatták a sofőrt, nem engedték el, leszorították, ezért lett a baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!