Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen kocsi...

Razer007 kérdése:

Szerintetek milyen kocsi felelne meg az 'elso kocsimnak'?

Figyelt kérdés
Egy LADA 2105 autoka megfelelne? :)

2013. márc. 24. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Álmodik a nyomor... a zsiguli ott áll a sufniban, csak próbálkozik..

még benzinre sincs pénze, nem hogy műszaki fenntartásra...

2013. márc. 25. 06:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Golf 2 1.6 d
2013. márc. 25. 10:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Van fizetésed? Vagy szülők vennék? Vagy ez a 160E a spórolt pénzed?
2013. márc. 25. 17:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem felelne meg első autónak! Majd akkor vegyél Ladát, ha már tudsz vezetni (6-8 év múlva). Mert, ha a Ladánál nem vigyázol, egy ilyen szép havas-jeges úton megcsúszol, letarolsz vele mindenkit az útról.

http://www.youtube.com/watch?v=A0MifYtCU6Y

2013. márc. 26. 16:42
 15/17 sh0cky ***** válasza:
Nos szerintem évi min. 30-50.000km alatt csak benzines jöhet szóba, sokan mondják hogy így dízel meg úgy, semmi akadálya ha nem 10km-ként állítod le majd beindítod. DE! a dízel fenntartása 3x többe kerül mint a benzinesé, ez tény, és NEM fog ugyanannyiba kerülni akkor sem ha 4literrel kevesebbel beéri mint 1 benzines, és akkor sem ha olcsóbb 1l gázolaj mint 1l benzin. Kezdő autónak a suzuki tökéletes, akkor is ha nem szereted. Elmondom miért: veszel egy suzukit, meghúzod az oldalát, összetöröd, stb. valószínűleg nem fog érdekelni mert utálod az autót. Ha megveszed álmaid autóját, még az is fájni fog ha egy kátyúba belemész... A suzuki olcsó minden szempontból, relatív megbízható, száguldó koporsó...
2013. márc. 27. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Lada nagyon jó! Nem kell félteni, van mérete...

Én Japánt vennék ha valami mást! A megbízhatóságuk és nyúzhatóságukban verhetetlenek! A Swift is!!!

2013. márc. 27. 00:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem jó autó, szerintem kényelmes, olcsó hozzá az alkatrész, nincs sok elektronika benne, tehát nem kell hetente szervizbe menned és ha valami van te is meg tudod csinálni otthon, az tény hogy az újabb autókhoz képest magasabb a fogyasztás, de nyúzható és nem kell félned ha pakolni kell bele vagy le kell menni az aszfaltról, jobb a rugózása mint a legtöbb mai autónak, és magasabb is, tehát nehezen fogsz vele bárhol is fenn akadni.

A 14. válaszoló pedig nézze meg jobban azt a videót. A Priora-val (2170) szívatták a sofőrt, nem engedték el, leszorították, ezért lett a baleset.

2013. márc. 28. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!