Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kismotorom nehezen indul....

SuperUrzu7 kérdése:

A kismotorom nehezen indul. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Egy 2 éves Yamaha TZR 50-esem van, és van vele némi indítási probléma. Nevezetesen, hogy az első indításra kínszenvedés életre kelteni.

Aki nem tudná, (biztos ami biztos) Ez egy önindítós vízhűtéses tárcsafékes 6 sebességes, értelem szerűen benzines 50 köbcentis veszedelem, ami akár a 110 km/órát is megüti.

A gyújtást ráadva oké. Benzincsap nyitva. Üresben. És amikor indítóznám csak küszködik vele. A szívató sem segít rajta. Nem javít az sem ha 1-ben vagy 2-ben próbálom betolni.

Ha viszont beindul (végre) akkor olyan mint a kis angyal. Utána valahányszor próbálom azonnal indul, még egy nap után is. De 3-4 nap múlva ugyan az a küszködés vezeti elő a napi motorozásomat.

Akumlátort most cseréltem szóval azzal nem lehet gond, és benzin is van elég. A szervizből hoztam ellenőrzést követően, ami ezek szerint igen trehány volt. Akkor meg mi a fenének nem akar indulni?! Talán a hideg lenne az oka? Ötletek?

2013. márc. 24. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Kompresszió baja lesz szerintem, nem tud benzint szívni magától. próbáld ki, hogy kiszeded a gyertyát, öntesz bele egy kis benzint, vissza teszed, és így indítasz rá. ha indul egyből, akkor kompresszió baja van. ha nem, akkor passz. azért nem írom, hogy dugulás, mert ha az lenne akkor dadogna menet közbe.
2013. márc. 24. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem Simsonnnal volt ugyanez. Egy gyertyacsere minden gondot megoldott.
2013. márc. 24. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy Yamaha XT 600 am van most is és előtte is az volt , én is küszködöm ezzel a problémával télen , de több japán motor tulajdonos ismerősöm is panaszkodik ilyenre egyenlőre megoldást még nem találtam rá van aki szerint egy karbi átfuvókázás segítene a dolgon.
2013. márc. 25. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!