Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért indul nehezen és miért...

Miért indul nehezen és miért dadog? (Mitsubishi 1.8TD)

Figyelt kérdés
Az autó hidegen nehezen, melegen is kell 3-4 mp mire beindul . A porlasztócsúcsokat kicseréltem mert erre gyanakodtam és bizony a mérő is kimutatta, hogy a régi porlasztócsúcsok kukába valóak. Megvettem az új porlasztócsúcsokat (darabja 7ezer dnopd37), de nem változott a helyzet, ugyanúgy nehezen indul és dadog, füstöl. Esetleg rosszak lennének a VADI ÚJ POrlasztócsúcsok? Vagy az adagolóval lehet probléma? Külsőleg semmi rosszat nem látni, jól tömít minden. Kb. 1-2 hónapja kezdte ezt el csinálni, hogy nehezen indul és dadog és egyre rosszabb lett. Tanácstalan vagyok. Köszönöm a segítséget előre is!
2013. márc. 11. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:

izzítógyertyák?

Izzítórelé?

Évjárat?

2013. márc. 12. 00:00
 2/6 szántóvető ***** válasza:
melegen is dadog?ha igen akkor adagoló gond lesz.
2013. márc. 12. 02:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Izzítógyertyák jók, izzítórelé is jó mert kattan. Ha izzításbaja lenne akkor nem röffenne szerintem, de egyből röffen izzítás után de nem akar indulni csak jó néhány mp után

1991es évjárat. Melegen is hallani, hogy néha-néha dadog egyet, de ez 1 percbe kb. 3-4 dadogás. Tehát akkor az adagolóval lesz a gond? Köszi.

2013. márc. 12. 06:45
 4/6 szántóvető ***** válasza:
a motor valószínűleg jó,az adagolón kívül más nem jöhet szóba.ha dugulása lenne akkor rángatna ráadásul cseréltek volna szűrőt mikor a porlasztó miatt szervizben voltál.gondolom a porlasztókat beállították a megfelelő nyomára a szervizben.
2013. márc. 12. 07:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Dugulás nem lehet, hisz ahogy te is írtad rángatna és gyengébb lenne. Az új porlasztókat kimérte egy ismerős aki adagoló felújítással foglalkozik, 160 atmoszféra nyomással porlaszt, ami tökéletes ennél a típusnál. Ő is azt mondta, hogy ha nem változik a helyzet porlasztócsúcs csere után, akkor valószínűleg az adagolóval lesz probléma. Kissé elvetemült az ember de akkor csak nem mondott hülyeséget :)

Köszönöm a segítséget!

2013. márc. 12. 08:36
 6/6 szántóvető ***** válasza:

hát nem vagy irigylésre méltó helyzetben,az adagoló javítás zsebbenyúlós szokott lenni.

[link]

2013. márc. 12. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!