Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom befóliázni...

Hogyan tudom befóliázni otthon a csomagtérfedél domború üvegét?

Figyelt kérdés
Ezeréves öreg autó,nem akarok kidobni 40ezret a fóliázásra,gondoltam otthon megcsinálom.Ha nincsen hőlégfúvóm,akkor mivel lehetne a hátsó szélvédőre feltenni a fóliát hogy szép legyen?
2013. márc. 24. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet kapni olyan fóliákat amiket nem kell hő légfúvózni.

Most így ne kérdezd hogy hol meg hogyan, mert sajnos nem tudom, de a felrakás előtt alaposan mosd le az ablakot mosószeres vízzel, majd alkoholos ablaktisztítóval és töröld csontszárazra. A lényeg hogy por meg zsírfoltok ne legyenek rajta mert akkor már rossz, lehetőleg használj gumikesztyűt mert az nem hagy cérna foszlányokat sem, meg tényleg célszerűbb úgy csinálni. A fólia felrakását úgy célszerű elkezdeni hogy nem távolítod el rögtön az egész védőburkolatot amikor a ragacsos rész jön hanem finoman felhúzol egy csíkot hogy egyenes legyen aztán puha szivaccsal simítod folyamatosan hogy ne legyenek benne légbuborékot, és húzod is rá lassan az üvegre.

Szerintem célszerű lenne kicsivel nagyobbat venned és egy kis üvegen ezt gyakorolni mert elsőre nem biztos hogy jól fog menni.

2013. márc. 24. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy olcsóbb hőlégfúvó szinte olcsóbb mint maga a fólia, és máskor is jó jöhet. (de ez csak az én magánvéleményem)
2013. márc. 24. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ott voltam mikor az enyémet csinálták, 140'c- on volt a hőlégfúvó. Akkora teljesítmény azért nem kell :-)
2013. márc. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!