Zsoldos Marcell kérdése:
Üdv! Szerintetek otthon egy kis segítséggel neki merjünk állni egy motor festésének? Ha igen, akkor milyen festékeket ajánlanátok? Lehetőleg spray formájában.
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 20:35
1/4 anonim válasza:
Attól függ.
Amilyen festék kell:Olyan ami bírja a hőt,olajat.
Bementek autófesték szaküzletbe ott tudnak segíteni.
Üdv!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a hő és az olaj nem olyan nagy gond, nem egy autó motorra gondolt? Én egy motorkerékpárra gondoltam.
2013. febr. 23. 13:24
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nekem mennyibe kerülne házilag?
2013. febr. 23. 16:57
4/4 anonim válasza:
Házilag attól függ hogy milyen festéket veszel.
Flakonosból 2-3 elég attól függ mekkora felületről van szó.
Amit érdemes ilyenkor venni az 2 komponensű festék,meg ha teheted lakkot hozzá.
csiszoló pappír nem kerül sokba,legalább a végén 600-sal át kell csiszolni ahol hibák vannak azt kittel kikenni és visszacsiszolni.
A jómínőségű festékeknek 1000ft decije vagy több.Ezeket kérheted külön keverve flakonba töltve is ha van olyan autósfesték bolt a környéketeken.
Szóval ki lehet hozni 5000ft-ból de ha rendesen akarod megcsinálni akkro 15ezerbe is belekerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!