Kezdőnek Derbi Senda 50 ccm?
Tavasszal lesz M kategóriás jogsim. Eddig csak egy babettán gyakorolgattam, és csopperen "benzintyúk" voltam(nagyon gyakran). Szerintetek -nem is tom hogy fogalmazzam meg a kérdést :S- képes lennék "rendesen" használni?? És úgy mellékesen sztetek 95ezret megér?
14/L
Hírdetés részlete (adatok):
Eladó 50cm3-es Derbi enduro! 2 ütemű, 1 hengeres, 6 sebességes, vízhűtéses, elöl-hátul tárcsafékes, 1997-es
kép: (nem a hírdetésben lévő):
Szia rendesen tudnád használni az biztos.
és mind a derbi és mind a yamaha dt szuper klassz motor.gyakorló motornak kiváló! 95-e forintot megér csak nem mindegy hogy hány km-van a motorban. az előző gazdája mennyire pörgette szét a motorblokkot.tudomásom és tapasztalataim szerint ,ha 95e forintos motor ha alattad meghal. A blokkot fel tudod ujitani kb 50 ft-ból . Tehát ugy számolj hogy maradjon pénzed a felujitásra.pá
Ha tud rendesen váltani?
Én is robogóval csináltam a jogsit és Simsonom volt,
kivittem egy üres helyre és megtanultam válani, egyáltalán nem nehéz. Kérdező: a sanda is meg a dt is jó, de azért a dt sokkal jobb :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!